Gıda işyeri denetimine ağırlık veriyoruz

GÜNDEM 14.04.2021 - 23:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1460+ kez okundu.
 

Gıda işyeri denetimine ağırlık veriyoruz

Gıda işyeri denetimine ağırlık veriyoruz
  Tarım İl Müdürü Eyup Adıgüzel, pandemi döneminde gıda işyeri denetimlerinin büyük önem arz ettiğini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Isparta İl Tarım ve Orman Müdürü Eyup Adıgüzel, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. IGC Başkanı Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret eden Tarım İl Müdürü Adıgüzel’in ziyaretinde Nokta Gazetesi sahibi Mehmet Baş ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu. GEÇEN YIL 46 BİN DENETİM YAPTIK Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a yeni görevinde başarılar dileyen Tarım İl Müdürü Eyup Adıgüzel, pandemi döneminde gıda işyeri denetimlerine ağırlık verdiklerini belirterek, “8 araç ve 22 personelimizle sürekli gıda işyerlerinin denetimlerini gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl il genelinde 46 bin denetim gerçekleştirdik. Denetimlerde pandemi kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ediyoruz. Ayrıca Tarım İl Müdürlüğü olarak pandemi boyunca il genelinde yürütülen filyasyon çalışmalarına da büyük destek verdiklerini ifade eden Tarım İl Müdürü Adıgüzel, Isparta’nın elma ihracatının da geçtiğimiz yıl önemli ölçüde arttığına dikkat çekti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, her zaman Tarım İl Müdürlüğü çalışmalarını son derece başarılı bulduklarını ve yakından takip ettiklerini kaydederek İl Müdürü Adıgüzel’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Gıda işyeri denetimine ağırlık veriyoruz

 

Tarım İl Müdürü Eyup Adıgüzel, pandemi döneminde gıda işyeri denetimlerinin büyük önem arz ettiğini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürü Eyup Adıgüzel, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

IGC Başkanı Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret eden Tarım İl Müdürü Adıgüzel’in ziyaretinde Nokta Gazetesi sahibi Mehmet Baş ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.

GEÇEN YIL 46 BİN

DENETİM YAPTIK

Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a yeni görevinde başarılar dileyen Tarım İl Müdürü Eyup Adıgüzel, pandemi döneminde gıda işyeri denetimlerine ağırlık verdiklerini belirterek, “8 araç ve 22 personelimizle sürekli gıda işyerlerinin denetimlerini gerçekleştiriyoruz.

Geçtiğimiz yıl il genelinde 46 bin denetim gerçekleştirdik. Denetimlerde pandemi kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ediyoruz. Ayrıca Tarım İl Müdürlüğü olarak pandemi boyunca il genelinde yürütülen filyasyon çalışmalarına da büyük destek verdiklerini ifade eden Tarım İl Müdürü Adıgüzel, Isparta’nın elma ihracatının da geçtiğimiz yıl önemli ölçüde arttığına dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, her zaman Tarım İl Müdürlüğü çalışmalarını son derece başarılı bulduklarını ve yakından takip ettiklerini kaydederek İl Müdürü Adıgüzel’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.