GENEL SEKRETER GAZETECİLERE NASIL HABER YAPILACAĞINI TARİF ETTİ

GÜNDEM 01.06.2020 - 18:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1909+ kez okundu.
 

GENEL SEKRETER GAZETECİLERE NASIL HABER YAPILACAĞINI TARİF ETTİ

GENEL SEKRETER GAZETECİLERE NASIL HABER YAPILACAĞINI TARİF ETTİ
GENEL SEKRETER GAZETECİLERE NASIL HABER YAPILACAĞINI TARİF ETTİ Isparta’nın en çok okunan ve takip edilen haber sitesi Bomba32’nin yapmış olduğu haberi fotoğraflı belgeli haberi yalanlayan bir İl Özel İdaresi sekreteri üstüne birde gazetecilere nasıl haber yapılacağıyla ilgili de yorum yapıyor.     Eğirdir İlçesi Barla Köyünde çöplerin toplanmadığı haberini gündeme getirmiştik. Bu haberi köyde yaşayan vatandaşın ihbar üzerine yaptığımızı da belirtmiştik. Haberimizin ardından Köy Muhtarı Mehmet Sert, çöplerin toplanmadığını onaylayıp, ‘Kim ihbar ettiyse çok güzel etmiş. Barla, Eğirdir Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri tarafından cezalandırılıyor’ açıklamasında bulunmuştu. İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ise: ‘Bazı yayın organlarında ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ’nin başarıları gölgelenmeye çalışılmaktadır. Muhtarımızın dahi bu haberden haberi yok’ açıklaması yaptı. Şimdi bizde sizlere bu açıklamaları noktası, virgülüne dokunmadan aktardık. Acaba hangisi yalan söylüyor takdir siz değerli okuyucularımızındır. ISPARTA’NIN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİNE YALANCI DEDİ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Bomba 32’nin yaptığı ve köy muhtarının da onayladığı çöplerin toplanmadığı haberi için işte bu çirkin ifadeleri kullandı: ‘Bazı yayın organlarında ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ’nin başarıları gölgelenmeye çalışılmaktadır. Haberin başlığında 4 haftadır toplanmıyor ifadesini kınıyorum. 4 haftadır toplanmayan çöp konteyneri bu halde mi olur. Konteynerin içindekilerin inşaat molozu olduğunu halbuki bir basın mensubundan şöyle bir haber bekliyorken ”LÜTFEN İNŞAAT MOLOZLARINIZI ÇÖP KUTULARINA DÖKMEYİN” bu haberin tam tersinin yayınlanması tamamen ard niyetli bir haber. Muhtarımızın dahi bu haberden haberi yok. Bayramdan bu yana Barla’mızın çöpleri üç defa toplatılmıştır. TAKDİR HALKIMIZINDIR’
GENEL SEKRETER GAZETECİLERE NASIL HABER YAPILACAĞINI TARİF ETTİ

GENEL SEKRETER GAZETECİLERE NASIL HABER YAPILACAĞINI TARİF ETTİ

Isparta’nın en çok okunan ve takip edilen haber sitesi Bomba32’nin yapmış olduğu haberi fotoğraflı belgeli haberi yalanlayan bir İl Özel İdaresi sekreteri üstüne birde gazetecilere nasıl haber yapılacağıyla ilgili de yorum yapıyor.    

Eğirdir İlçesi Barla Köyünde çöplerin toplanmadığı haberini gündeme getirmiştik.

Bu haberi köyde yaşayan vatandaşın ihbar üzerine yaptığımızı da belirtmiştik. Haberimizin ardından Köy Muhtarı Mehmet Sert, çöplerin toplanmadığını onaylayıp, ‘Kim ihbar ettiyse çok güzel etmiş. Barla, Eğirdir Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri tarafından cezalandırılıyor’ açıklamasında bulunmuştu.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ise: ‘Bazı yayın organlarında ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ’nin başarıları gölgelenmeye çalışılmaktadır. Muhtarımızın dahi bu haberden haberi yok’ açıklaması yaptı. Şimdi bizde sizlere bu açıklamaları noktası, virgülüne dokunmadan aktardık. Acaba hangisi yalan söylüyor takdir siz değerli okuyucularımızındır.

ISPARTA’NIN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİNE YALANCI DEDİ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Bomba 32’nin yaptığı ve köy muhtarının da onayladığı çöplerin toplanmadığı haberi için işte bu çirkin ifadeleri kullandı: ‘Bazı yayın organlarında ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ’nin başarıları gölgelenmeye çalışılmaktadır. Haberin başlığında 4 haftadır toplanmıyor ifadesini kınıyorum. 4 haftadır toplanmayan çöp konteyneri bu halde mi olur. Konteynerin içindekilerin inşaat molozu olduğunu halbuki bir basın mensubundan şöyle bir haber bekliyorken ”LÜTFEN İNŞAAT MOLOZLARINIZI ÇÖP KUTULARINA DÖKMEYİN” bu haberin tam tersinin yayınlanması tamamen ard niyetli bir haber. Muhtarımızın dahi bu haberden haberi yok. Bayramdan bu yana Barla’mızın çöpleri üç defa toplatılmıştır.

TAKDİR HALKIMIZINDIR’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.