GENÇLERİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BAKIN NE YAPTI?

GÜNDEM 10.10.2019 - 11:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2388+ kez okundu.
 

GENÇLERİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BAKIN NE YAPTI?

GENÇLERİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BAKIN NE YAPTI?
  Ispartalı Yönetmen Özcan Öztürk’ün son projesi yeni nesil gençler için sanata teşvik başlattı. Uzun süredir Türkiye’de mesleğini icra etmeyen Yönetmenin yurda dönüşü yeni nesle uyum sağlar vaziyette oldu. Yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren Ispartalı genç Yönetmen Özcan Öztürk, geçtiğimiz günlerde bir müzik klibi yayınladı. Öztürk’e ait yapım şirketlerinin sosyal medyasında yayınlanan ‘Bırakın Yansın’ adındaki müzik klibi kısa sürede takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Klipte yer alan 17 yaşındaki İbrahim Han Barlas ve Ayberk Metin’in hayalini gerçekleştirdiğini ifade eden Öztürk, oluşturulan klibin gençlerin sanata teşvik edilmesi amacı altında yapıldığını bildirdi. GENÇLERİN ELİNDEN TUTUYOR Alanında sürekli farklı proje üreten genç Yönetmen, bu sefer bir müzik klibiyle piyasaya giriş yaptı. Çekimlerin Isparta merkezde yapıldığı öğrenilen ‘Bırakın Yansın’ adlı şarkıya sosyal medyadan da büyük destek geldi. Genç yaşta bu mesleğe hayali ve merakı olanların devamlı elinden tutmaya çalıştığını belirten Özcan Öztürk, 17 yaşındaki 2 gencin hayalini gerçekleştirmek için hip-hop karakterine büründüğü öğrenildi. RAP ŞARKIYA RAP TARZ Tarzı ve bakış açısıyla da farklı bilinen Öztürk, bu sefer küçük kardeşleri için Rap & Hip-Hop karakterine büründü. ‘Bırakın Yansın’ isimli şarkıya çekilen klipte, sosyal mesajlar da ihmal edilmedi. Kadına şiddet, sosyal medya bağımlılığı gibi konularında işlendiği müzik klibinde Isparta’nın eski evleri de gösterilmekten kaçınılmadı.
GENÇLERİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BAKIN NE YAPTI?

 
Ispartalı Yönetmen Özcan Öztürk’ün son projesi yeni nesil gençler için sanata teşvik başlattı.
Uzun süredir Türkiye’de mesleğini icra etmeyen Yönetmenin yurda dönüşü yeni nesle uyum sağlar vaziyette oldu.


Yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren Ispartalı genç Yönetmen Özcan Öztürk, geçtiğimiz günlerde bir müzik klibi yayınladı. Öztürk’e ait yapım şirketlerinin sosyal medyasında yayınlanan ‘Bırakın Yansın’ adındaki müzik klibi kısa sürede takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Klipte yer alan 17 yaşındaki İbrahim Han Barlas ve Ayberk Metin’in hayalini gerçekleştirdiğini ifade eden Öztürk, oluşturulan klibin gençlerin sanata teşvik edilmesi amacı altında yapıldığını bildirdi.



GENÇLERİN ELİNDEN TUTUYOR

Alanında sürekli farklı proje üreten genç Yönetmen, bu sefer bir müzik klibiyle piyasaya giriş yaptı. Çekimlerin Isparta merkezde yapıldığı öğrenilen ‘Bırakın Yansın’ adlı şarkıya sosyal medyadan da büyük destek geldi.
Genç yaşta bu mesleğe hayali ve merakı olanların devamlı elinden tutmaya çalıştığını belirten Özcan Öztürk, 17 yaşındaki 2 gencin hayalini gerçekleştirmek için hip-hop karakterine büründüğü öğrenildi.

RAP ŞARKIYA RAP TARZ

Tarzı ve bakış açısıyla da farklı bilinen Öztürk, bu sefer küçük kardeşleri için Rap & Hip-Hop karakterine büründü.
‘Bırakın Yansın’ isimli şarkıya çekilen klipte, sosyal mesajlar da ihmal edilmedi. Kadına şiddet, sosyal medya bağımlılığı gibi konularında işlendiği müzik klibinde Isparta’nın eski evleri de gösterilmekten kaçınılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.