Gelir Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi

GÜNDEM 24.05.2019 - 15:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2419+ kez okundu.
 

Gelir Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi

Gelir Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi
Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü Tahsilat Vezneleri Çevre Temizlik, Evsel Katı Atık, Emlak Vergisinin birinci taksitlerinin son ödeme günü 31 Mayıs olması dolayısıyla hafta sonu mesai yapacak. Buna göre 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü Tahsilat Vezneleri saat 09.30 ile 15.30 arasında vatandaşlara hizmet verecek. Ana merkez veznelerinin yanı sıra aynı hizmet Köy ve Kazalar Garajı ile Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki tahsilat veznelerinden de alınabilecek.
Gelir Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi

Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü Tahsilat Vezneleri Çevre Temizlik, Evsel Katı Atık, Emlak Vergisinin birinci taksitlerinin son ödeme günü 31 Mayıs olması dolayısıyla hafta sonu mesai yapacak.

Buna göre 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü Tahsilat Vezneleri saat 09.30 ile 15.30 arasında vatandaşlara hizmet verecek. Ana merkez veznelerinin yanı sıra aynı hizmet Köy ve Kazalar Garajı ile Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki tahsilat veznelerinden de alınabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.