GELENDOST EĞİRDİR YOLUNDA KAZA

GÜNDEM 11.04.2016 - 11:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2673+ kez okundu.
 

GELENDOST EĞİRDİR YOLUNDA KAZA

Gelendost - Eğirdir yolunda meydana gelen trafik kazası nedeniyle ulaşım aksadı.
Gelendost - Eğirdir yolunda meydana gelen trafik kazası nedeniyle ulaşım aksadı. 33 NMR 69 plakalı tır, yağış nedenyile kaygan olan yolda virajı alamadı. Kafa bölümü karşı şeride doğru ters dönen tır, yolu trafiğe kapattı. Kazada tır sürücüsü hafif yaralanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.  Trafik ekipleri ve kurtarma ekipleri yolu yeniden trafiğe açmak için yoğun çaba harcadı. Uzun uğraşlar sonrası yol trafiğe yeniden açıldı.
Gelendost - Eğirdir yolunda meydana gelen trafik kazası nedeniyle ulaşım aksadı.

Gelendost - Eğirdir yolunda meydana gelen trafik kazası nedeniyle ulaşım aksadı. 33 NMR 69 plakalı tır, yağış nedenyile kaygan olan yolda virajı alamadı. Kafa bölümü karşı şeride doğru ters dönen tır, yolu trafiğe kapattı. Kazada tır sürücüsü hafif yaralanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

 Trafik ekipleri ve kurtarma ekipleri yolu yeniden trafiğe açmak için yoğun çaba harcadı. Uzun uğraşlar sonrası yol trafiğe yeniden açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.