Gelendost Afşar köyünde 1.280 m2 tarla icradan satılıktır

GÜNDEM 13.09.2021 - 09:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1756+ kez okundu.
 

Gelendost Afşar köyünde 1.280 m2 tarla icradan satılıktır

Gelendost Afşar köyünde 1.280 m2 tarla icradan satılıktır
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,  1 NOLU TAŞINMAZ: Isparta İli, Gelendost İlçesi, Afşar Köyü, Yalvaç Yolu Mevkii, 1774 Parsel Tapu vasfı tarla, düz taban, kumlu tınlı toprak yapısında, 90 cm ve üzeri (derin) toprak derinliğine sahip, sulanabilir mutlak tarım arazisidir. Kapama elma bahçesi olarak tasarruf edilmektedir. Bahse konu taşınmaz üzerinde 5-6 yaşlarında 156 adet bakımsız yarı bodur elma ağacı bulunmaktadır. Taşınmazın ana yol ya da arazi yoluna cephesi yoktur. Yerleşim yerine 2-2,5 km. mesafededir. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Gelendost Afşar köyünde 1.280 m2 tarla icradan satılıktır

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

 1 NOLU TAŞINMAZ: Isparta İli, Gelendost İlçesi, Afşar Köyü, Yalvaç Yolu Mevkii, 1774 Parsel

Tapu vasfı tarla, düz taban, kumlu tınlı toprak yapısında, 90 cm ve üzeri (derin) toprak derinliğine sahip, sulanabilir mutlak tarım arazisidir. Kapama elma bahçesi olarak tasarruf edilmektedir. Bahse konu taşınmaz üzerinde 5-6 yaşlarında 156 adet bakımsız yarı bodur elma ağacı bulunmaktadır. Taşınmazın ana yol ya da arazi yoluna cephesi yoktur. Yerleşim yerine 2-2,5 km. mesafededir.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.