GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

GÜNDEM 21.02.2020 - 17:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1851+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU
Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde il başkanı ataması yapıldı. Mustafa Büyükçam, kurucu il Başkanı olarak atandı. Büyükçam, “Saygıdeğer Ispartalı hemşehrilerim. Bir süre önce hakkımda basında çıkan beni de gururlandırıp cesaretlendiren GELECEK PARTİSİ Isparta İl Başkanlığı haberleri bugün itibarıyla kesinleşmiş bulunmaktadır. Ankara Genel Merkez binasında bugün düzenlenen takdim ve törenle Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu elinden mazbatamı almanın gururunu yaşıyorum. Bu görev büyük bir sorumluluk; sizlerinde gönülden desteklerinizle el ele Allah’ın izni ile layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. İlkelerine inandığım ve saygı duyduğum GELECEK PARTİSİ çatısı altında Memleketime hizmet etmekten onur duyarım Hayırlı olsun Allah utandırmasın” diye paylaşımda bulundu.
GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nde il başkanı ataması yapıldı.

Mustafa Büyükçam, kurucu il Başkanı olarak atandı.

Büyükçam, “Saygıdeğer Ispartalı hemşehrilerim. Bir süre önce hakkımda basında çıkan beni de gururlandırıp cesaretlendiren GELECEK PARTİSİ Isparta İl Başkanlığı haberleri bugün itibarıyla kesinleşmiş bulunmaktadır.

Ankara Genel Merkez binasında bugün düzenlenen takdim ve törenle Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu elinden mazbatamı almanın gururunu yaşıyorum. Bu görev büyük bir sorumluluk; sizlerinde gönülden desteklerinizle el ele Allah’ın izni ile layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. İlkelerine inandığım ve saygı duyduğum GELECEK PARTİSİ çatısı altında Memleketime hizmet etmekten onur duyarım Hayırlı olsun Allah utandırmasın” diye paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.