Gecenin sessiz kahramanları

GÜNDEM 19.03.2020 - 16:55, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2622+ kez okundu.
 

Gecenin sessiz kahramanları

Gecenin sessiz kahramanları
  Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, herkesin uykuda olduğu saatlerde Korona Virüs riskine karşın tüm cadde ve sokaklar ile vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.   Isparta Belediyesi Korona Virüs riskine karşın çalışmalarını büyük bir özveri içerisinde gerçekleştiriyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını geceleri de devam ettiriyor. Isparta Belediyesi tarafından özel kıyafetli kişilerden oluşan onlarca ekip, vatandaşların ortak kullanım alanları, camiler, otogar, otobüs durakları, halk otobüsleri, umuma açık tuvaletler, çöp bidonları, cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını devam ettiriyor. Gece-gündüz demeden belli bir periyot dahilinde oluşturulan eylem planı kapsamında ilaçlı, sabunlu özel dezenfekten ilaçları kullanılırken, gece yarısından itibaren, sabahın ilk ışıklarına kadar da yine ekipler arasözlerle caddeleri sabunlu suyla yıkamaya devam ediyor. Vatandaşların özellikle gün içerisinde kullandıkları umuma açık çeşmelerde de dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor. Gün içerisinde oluşturulan bir diğer ekip ise resmi kurum ve kuruluşlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Isparta Belediyesi ekipleri ayrıca geçen günlerde korona virüs tehdidi son bulana kadar ziyaretlere kapattığını duyurduğu hayvan barınağında da dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.
Gecenin sessiz kahramanları

 

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, herkesin uykuda olduğu saatlerde Korona Virüs riskine karşın tüm cadde ve sokaklar ile vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

 

Isparta Belediyesi Korona Virüs riskine karşın çalışmalarını büyük bir özveri içerisinde gerçekleştiriyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını geceleri de devam ettiriyor.

Isparta Belediyesi tarafından özel kıyafetli kişilerden oluşan onlarca ekip, vatandaşların ortak kullanım alanları, camiler, otogar, otobüs durakları, halk otobüsleri, umuma açık tuvaletler, çöp bidonları, cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını devam ettiriyor.

Gece-gündüz demeden belli bir periyot dahilinde oluşturulan eylem planı kapsamında ilaçlı, sabunlu özel dezenfekten ilaçları kullanılırken, gece yarısından itibaren, sabahın ilk ışıklarına kadar da yine ekipler arasözlerle caddeleri sabunlu suyla yıkamaya devam ediyor.

Vatandaşların özellikle gün içerisinde kullandıkları umuma açık çeşmelerde de dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Gün içerisinde oluşturulan bir diğer ekip ise resmi kurum ve kuruluşlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta Belediyesi ekipleri ayrıca geçen günlerde korona virüs tehdidi son bulana kadar ziyaretlere kapattığını duyurduğu hayvan barınağında da dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.