GECELERİ PENCERENİZ AÇIK UYURKEN DİKKATLİ OLUN!

GÜNDEM 04.07.2017 - 08:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2043+ kez okundu.
 

GECELERİ PENCERENİZ AÇIK UYURKEN DİKKATLİ OLUN!

GECELERİ PENCERENİZ AÇIK UYURKEN DİKKATLİ OLUN!
Kavurucu sıcakların başlamasıyla gece balkon kapısı ve pencerelerini açık bırakarak yatan vatandaşlar nedeniyle ev hırsızlarının iştahı da kabarıyor. Isparta’da kavurucu sıcakların başlamasıyla gece balkon kapısı ve pencerelerini açık bırakarak yatan vatandaşlar nedeniyle ev hırsızlarına gün doğuyor. Emniyet ise sıcak yaz aylarında evden hırsızlık olaylarında ciddi artışlar olabileceğini belirterek vatandaşları,"Hırsızların bir yıldır dört gözle beklediği sıcaklar başladı. Özellikle ev hırsızları açık kapı ve pencere sever. Geceleri uyurken kesinlikle pencere ve kapıları kapatınız" diye uyarıyor. HIRSIZA DAVETİYE ÇIKARIYOR Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası yetkilileri yaz aylarında açık bırakılan balkon kapısı ve pencerelerin hırsızlara davetiye çıkardığını söyledi. Vatandaşların daireleri kaçıncı katta olursa olsun kapı ve pencerelerini kapatmalarını isteyen polis, "Hırsız açık balkon kapısı ve pencereyi gördüğünde bir şekilde oraya çıkıyor. Elini kolunu sallaya sallaya soygunu yapıp rahat bir şekilde gidiyor. Vatandaşlarımız kesinlikle buna dikkat etmelidir" dedi. TERAS KAPISINI KONTROL EDİN Hırsızlık masası dedektifleri yaz aylarında hırsızların en çok hırsızlık yöntemlerinden birisinin de terastan alt kata inmek olduğunu söyledi. Hırsızların açık bırakılan çatı ve teras kapısından içeri girdiğini ve terastan alt kata çamaşır demirleri ve ip yardımıyla indiğini, bu şekilde de yüzlerce soygun gerçekleştirildiğini kaydetti. Polis, bu nedenle apartman yöneticilerinin çatı katı ve teras kapılarını kilitli bulundurmasına mutlaka dikkat etmesi gerektiğini kaydetti.
GECELERİ PENCERENİZ AÇIK UYURKEN DİKKATLİ OLUN!

Kavurucu sıcakların başlamasıyla gece balkon kapısı ve pencerelerini açık bırakarak yatan vatandaşlar nedeniyle ev hırsızlarının iştahı da kabarıyor.

Isparta’da kavurucu sıcakların başlamasıyla gece balkon kapısı ve pencerelerini açık bırakarak yatan vatandaşlar nedeniyle ev hırsızlarına gün doğuyor. Emniyet ise sıcak yaz aylarında evden hırsızlık olaylarında ciddi artışlar olabileceğini belirterek vatandaşları,"Hırsızların bir yıldır dört gözle beklediği sıcaklar başladı. Özellikle ev hırsızları açık kapı ve pencere sever. Geceleri uyurken kesinlikle pencere ve kapıları kapatınız" diye uyarıyor.

HIRSIZA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası yetkilileri yaz aylarında açık bırakılan balkon kapısı ve pencerelerin hırsızlara davetiye çıkardığını söyledi. Vatandaşların daireleri kaçıncı katta olursa olsun kapı ve pencerelerini kapatmalarını isteyen polis, "Hırsız açık balkon kapısı ve pencereyi gördüğünde bir şekilde oraya çıkıyor. Elini kolunu sallaya sallaya soygunu yapıp rahat bir şekilde gidiyor. Vatandaşlarımız kesinlikle buna dikkat etmelidir" dedi.

TERAS KAPISINI KONTROL EDİN

Hırsızlık masası dedektifleri yaz aylarında hırsızların en çok hırsızlık yöntemlerinden birisinin de terastan alt kata inmek olduğunu söyledi. Hırsızların açık bırakılan çatı ve teras kapısından içeri girdiğini ve terastan alt kata çamaşır demirleri ve ip yardımıyla indiğini, bu şekilde de yüzlerce soygun gerçekleştirildiğini kaydetti. Polis, bu nedenle apartman yöneticilerinin çatı katı ve teras kapılarını kilitli bulundurmasına mutlaka dikkat etmesi gerektiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.