Gece-gündüz demeden en iyi hizmeti vermek için çalışıyor

GÜNDEM 27.03.2020 - 12:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2430+ kez okundu.
 

Gece-gündüz demeden en iyi hizmeti vermek için çalışıyor

Gece-gündüz demeden en iyi hizmeti vermek için çalışıyor
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı önündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda çevre düzenlemesi başlattı. Yaya ve araç trafiğinin azaldığı şu günlerde çalışmalarına hız veren Isparta Belediyesince meydanda bulunan yer döşemeleri ile oturma gurupları kaldırıldı. Yapılacak çalışma ile meydanda yeni bir düzenlemeye gidilirken konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şunları söyledi: “Vatandaşlarımız şu günlerde evlerinde. Bunu belediye olarak bir fırsata çevirmek istedik. Şehir merkezinde insanlarımızın yoğun olduğu yerlerdeki belediye hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Kaymakkapı Meydanındaki yer döşemelerimiz, oturma yerlerimiz ve otobüs duraklarımızı gözden geçiriyoruz. Daha önceden hazırlamış olduğumuz bu projeyi, bu fırsatı değerlendirme anlamında uygulamaya geçiriyoruz. Otobüs duraklarımızın bulunduğu alandaki tüm seyyar satıcılarımızı, oturma yerlerini, yer döşemelerini kaldırdık. Yeni bir projeyi kısa sürede uygulayacağız. Alandaki seyyar satıcılarımıza da sabit olarak kullanabileceği ölçülerde otobüs durağımızın arkasında yerler oluşturacağız. Dağınık bir şekilde satışları engelleyip sabit yerlerde iş yapmalarını sağlayacağız. Yine şehrimizdeki asfaltlarda, kaldırımlarda bozulmalar varsa bunların da tamiratlarını yapıyoruz. Gece gündüz demeden en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz”
Gece-gündüz demeden en iyi hizmeti vermek için çalışıyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı önündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda çevre düzenlemesi başlattı. Yaya ve araç trafiğinin azaldığı şu günlerde çalışmalarına hız veren Isparta Belediyesince meydanda bulunan yer döşemeleri ile oturma gurupları kaldırıldı.

Yapılacak çalışma ile meydanda yeni bir düzenlemeye gidilirken konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şunları söyledi:

“Vatandaşlarımız şu günlerde evlerinde. Bunu belediye olarak bir fırsata çevirmek istedik. Şehir merkezinde insanlarımızın yoğun olduğu yerlerdeki belediye hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Kaymakkapı Meydanındaki yer döşemelerimiz, oturma yerlerimiz ve otobüs duraklarımızı gözden geçiriyoruz. Daha önceden hazırlamış olduğumuz bu projeyi, bu fırsatı değerlendirme anlamında uygulamaya geçiriyoruz.

Otobüs duraklarımızın bulunduğu alandaki tüm seyyar satıcılarımızı, oturma yerlerini, yer döşemelerini kaldırdık. Yeni bir projeyi kısa sürede uygulayacağız. Alandaki seyyar satıcılarımıza da sabit olarak kullanabileceği ölçülerde otobüs durağımızın arkasında yerler oluşturacağız. Dağınık bir şekilde satışları engelleyip sabit yerlerde iş yapmalarını sağlayacağız.

Yine şehrimizdeki asfaltlarda, kaldırımlarda bozulmalar varsa bunların da tamiratlarını yapıyoruz. Gece gündüz demeden en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.