GALERİCİLER SİTESİNDE SİLAHLI SALDIRI

GÜNDEM 19.01.2020 - 13:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2183+ kez okundu.
 

GALERİCİLER SİTESİNDE SİLAHLI SALDIRI

GALERİCİLER SİTESİNDE SİLAHLI SALDIRI
Isparta'da tartıştığı Hasan S.'yi silahla bacağından vuran şüpheli kayıplara karıştı. Polis olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, yaralanan Hasan S. hastanede tedavi altına alındı. Olay bugün saat: 11.00 sıralarında Isparta Antalya yolu üzerinde bulunan Galericiler Sitesi'nde meydana geldi. Aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu iddia edilen ismi öğrenilemeyen şüpheli ile Hasan S., bir süre tartıştıktan sonra silahla bacağından vuruldu. Olayın ardından şüpheli kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Hasan S. olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alandı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken. polis olayın şüphelisi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
GALERİCİLER SİTESİNDE SİLAHLI SALDIRI

Isparta'da tartıştığı Hasan S.'yi silahla bacağından vuran şüpheli kayıplara karıştı.

Polis olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, yaralanan Hasan S. hastanede tedavi altına alındı.

Olay bugün saat: 11.00 sıralarında Isparta Antalya yolu üzerinde bulunan Galericiler Sitesi'nde meydana geldi. Aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu iddia edilen ismi öğrenilemeyen şüpheli ile Hasan S., bir süre tartıştıktan sonra silahla bacağından vuruldu. Olayın ardından şüpheli kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Hasan S. olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alandı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken. polis olayın şüphelisi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.