Futbolcuların Askerlik Telaşı

GÜNDEM 13.06.2019 - 12:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2465+ kez okundu.
 

Futbolcuların Askerlik Telaşı

Futbolcuların Askerlik Telaşı
Profesyonel liglerde ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’inde top koşturan futbolcularda askerlik telaşı başladı. Liglerde sezonların sona ermesi sonrasında bir çok oyuncu vatani görevlerini yapmak için askeri birliklerin yolunu tuttu. Bedelli askerlik imkanından yararlanan futbolcular, yaklaşık 3 haftalık süreçte askerliklerini tamamlıyorlar. Kulüplerin henüz yeni sezon hazırlıklarına başlamaması nedeniyle takımlarından geride kalmayan futbolculardan bir çoğu daha önce takım arkadaşı oldukları isimlerle aynı yerlerde askerlik yapıyor. Ispartalı Gururumuz Futbolcu Yusuf Erdoğan’da Hatay İskenderun’da Vatani Görevini Yapıyor. Hatay İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığında yapan Erdoğan, vatani görevinin ardından kulübü Bursaspor’dan ayrılarak Beşiktaş’ın yanı sıra Denizlispor ve Anadolu takımlardan gelen teklifleri değerlendirecek.
Futbolcuların Askerlik Telaşı

Profesyonel liglerde ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’inde top koşturan futbolcularda askerlik telaşı başladı.

Liglerde sezonların sona ermesi sonrasında bir çok oyuncu vatani görevlerini yapmak için askeri birliklerin yolunu tuttu. Bedelli askerlik imkanından yararlanan futbolcular, yaklaşık 3 haftalık süreçte askerliklerini tamamlıyorlar.

Kulüplerin henüz yeni sezon hazırlıklarına başlamaması nedeniyle takımlarından geride kalmayan futbolculardan bir çoğu daha önce takım arkadaşı oldukları isimlerle aynı yerlerde askerlik yapıyor. Ispartalı Gururumuz Futbolcu Yusuf Erdoğan’da Hatay İskenderun’da Vatani Görevini Yapıyor. Hatay İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığında yapan Erdoğan, vatani görevinin ardından kulübü Bursaspor’dan ayrılarak Beşiktaş’ın yanı sıra Denizlispor ve Anadolu takımlardan gelen teklifleri değerlendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.