FUTBOL SAHASINDA SOSYAL MESAFELİ CUMA NAMAZI

GÜNDEM 29.05.2020 - 16:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2179+ kez okundu.
 

FUTBOL SAHASINDA SOSYAL MESAFELİ CUMA NAMAZI

FUTBOL SAHASINDA SOSYAL MESAFELİ CUMA NAMAZI
Koronavirüs tedbirleri nedeniyle 16 Mart'tan beri kapalı olan cami ve mescitlerde 2.5 ay sonra ilk cuma namazı kılındı. Camilerin yanı sıra meydan ve stadyumlar başta olmak üzere açık alanlarda da cuma namazı kılındı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ara verilen cemaatle Cuma Namazı uzun bir aranın ardından ilk kez cemaatle tekrar kılındı. Kentte daha önceden belirlenin camilerde bütün tedbirler alınarak Cuma Namazı kılındı. Milli Egemenlik Sentetik Futbol sahasında da çok sayıda cemaatin katılımıyla namaz kılındı. Sosyal mesafeli cuma namazı öncesinde vatandaşlara seccade dağıtılırken, girişe el dezenfektanı da konuldu.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Milli Egemenlik Sentetik Futbol Sahasında cuma namazını cemaatle birlikte kılındı. Cemaatin sağlığı için gerekli tedbir ve önlemler alındı  Cuma namazı öncesi cemaate abdestlerini ev veya işyerlerinde alması, namaza gelirken de seccade ve maskelerin kendileri tarafından getirilmesi duyurusunda bulunulmuştu. Namaz öncesi ise futbol sahasında sosyal mesafeli olmak üzere çizgiler belirtildi. Sahaya gelen cemaat çizgilere göre yerlerini aldı. Cuma namazının ardından ise yine sosyal mesafe ile cemaat futbol sahasından ayrıldı.
FUTBOL SAHASINDA SOSYAL MESAFELİ CUMA NAMAZI

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle 16 Mart'tan beri kapalı olan cami ve mescitlerde 2.5 ay sonra ilk cuma namazı kılındı. Camilerin yanı sıra meydan ve stadyumlar başta olmak üzere açık alanlarda da cuma namazı kılındı.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ara verilen cemaatle Cuma Namazı uzun bir aranın ardından ilk kez cemaatle tekrar kılındı. Kentte daha önceden belirlenin camilerde bütün tedbirler alınarak Cuma Namazı kılındı. Milli Egemenlik Sentetik Futbol sahasında da çok sayıda cemaatin katılımıyla namaz kılındı. Sosyal mesafeli cuma namazı öncesinde vatandaşlara seccade dağıtılırken, girişe el dezenfektanı da konuldu. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Milli Egemenlik Sentetik Futbol Sahasında cuma namazını cemaatle birlikte kılındı. Cemaatin sağlığı için gerekli tedbir ve önlemler alındı 

Cuma namazı öncesi cemaate abdestlerini ev veya işyerlerinde alması, namaza gelirken de seccade ve maskelerin kendileri tarafından getirilmesi duyurusunda bulunulmuştu. Namaz öncesi ise futbol sahasında sosyal mesafeli olmak üzere çizgiler belirtildi. Sahaya gelen cemaat çizgilere göre yerlerini aldı. Cuma namazının ardından ise yine sosyal mesafe ile cemaat futbol sahasından ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.