FİRAR ETTİ ISPARTA'YA GELDİ VE...

GÜNDEM 03.01.2016 - 16:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1452+ kez okundu.
 

FİRAR ETTİ ISPARTA'YA GELDİ VE...

FİRAR ETTİ ISPARTA'YA GELDİ VE...
Burdur Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ettikten sonra dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi, yakalandı. Cezaevinden 20 Kasım 2015'te firar eden F.İ'nin Isparta ve Burdur illerinde kendisini gardiyan olarak tanıtarak beyaz eşya ve gıda satıcılarını dolandırdığı iddia edildi.   Olayla ilgili çalışma başlatan Burdur Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin merkeze bağlı Gökçebağ köyündeki bir barakada kaldığını belirledi.   Ekipler, belirli aralıklarla Burdur ve Isparta'ya giderek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen F.İ'nin kullandığı ticari aracı, Dağ yolu mevkisinde durdurdu.   Gözaltına alının F.İ, tutuklanarak cezaevine gönderildi.    
FİRAR ETTİ ISPARTA'YA GELDİ VE...

Burdur Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ettikten sonra dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi, yakalandı.

Cezaevinden 20 Kasım 2015'te firar eden F.İ'nin Isparta ve Burdur illerinde kendisini gardiyan olarak tanıtarak beyaz eşya ve gıda satıcılarını dolandırdığı iddia edildi.

 

Olayla ilgili çalışma başlatan Burdur Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin merkeze bağlı Gökçebağ köyündeki bir barakada kaldığını belirledi.

 

Ekipler, belirli aralıklarla Burdur ve Isparta'ya giderek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen F.İ'nin kullandığı ticari aracı, Dağ yolu mevkisinde durdurdu.

 

Gözaltına alının F.İ, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.