FETÖ/PDY operasyo Davasında Son Dakikalar

ASAYİŞ 17.03.2016 - 18:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2493+ kez okundu.
 

FETÖ/PDY operasyo Davasında Son Dakikalar

Ve FETÖ-PDY operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin kimlik tespiti yapılmasının ardından mahkeme başladı.
Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve polis merkezinde işlemleri tamamlandıktan sonra dün akşam sağlık kontrolünden geçirilen 16 şüphelinin savcılık sorgusu tamamlandı.  Isparta merkezli FETÖ soruşturmasında hakim karşısına tutuklanma talebiyle çıkan 16 isimden 12'sinin dinlendiği öğrenildi. 4 şüphelinin daha dinlenmesinin ardından mahkeme kararını açıklayacak  ADLİYEDEN HABER TAKİBİMİZ DEVAM EDİYOR SDÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu Halil Karakoç İş Adamı Bedri Ayhan  SDÜ'nün eski Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Seydi ve Hüseyin Akyıldız ve daha bir çok isim mahkemeye çıkartılıyor.
Ve FETÖ-PDY operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin kimlik tespiti yapılmasının ardından mahkeme başladı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve polis merkezinde işlemleri tamamlandıktan sonra dün akşam sağlık kontrolünden geçirilen 16 şüphelinin savcılık sorgusu tamamlandı. 

Isparta merkezli FETÖ soruşturmasında hakim karşısına tutuklanma talebiyle çıkan 16 isimden 12'sinin dinlendiği öğrenildi. 4 şüphelinin daha dinlenmesinin ardından mahkeme kararını açıklayacak 

ADLİYEDEN HABER TAKİBİMİZ DEVAM EDİYOR

SDÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu

Halil Karakoç

İş Adamı Bedri Ayhan 

SDÜ'nün eski Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Seydi ve Hüseyin Akyıldız

ve daha bir çok isim mahkemeye çıkartılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.