FETÖ'dan aranan firari iş adamı sahte kimlikle yakalandı

GÜNDEM 30.04.2019 - 12:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1887+ kez okundu.
 

FETÖ'dan aranan firari iş adamı sahte kimlikle yakalandı

FETÖ'dan aranan firari iş adamı sahte kimlikle yakalandı
Isparta'da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında firari olarak aranan Abdullah Ölçü, kent merkezinde yapılan takip sonucunda sahte kimlikle yakalandı. Gözaltına alınan Ölçü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Terörizmin Finansmanını Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçlarından 3 ayrı arama kararı bulunan Abdullah Ölçü, dün Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon ile kent merkezinde sahte kimlikle yakalandı. Gözaltına alınan Ölçü ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Abdullah Ölçü'nün KHK ile el konulan Sarıkaynak Gıda Ürünleri Eğt.San. Tic. Ltd. Şti (Altınbaşak Yemek fabrikasının bağlı olduğu şirket) yönetim kurulu üyesi olduğu, daha önce madeni yağ toptancılığı yaptığı, örgüt faaliyetleri kapsamında hayırsever vatandaşlardan kandırmak suretiyle değeri yüksek arsaları alarak örgüte finansman sağladığı ve Bankasya’da yüklü miktarlarda para hareketi olan ve örgüte maddi kaynak sağladığı tespit edildi.  
FETÖ'dan aranan firari iş adamı sahte kimlikle yakalandı

Isparta'da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında firari olarak aranan Abdullah Ölçü, kent merkezinde yapılan takip sonucunda sahte kimlikle yakalandı. Gözaltına alınan Ölçü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Terörizmin Finansmanını Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçlarından 3 ayrı arama kararı bulunan Abdullah Ölçü, dün Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon ile kent merkezinde sahte kimlikle yakalandı. Gözaltına alınan Ölçü ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Abdullah Ölçü'nün KHK ile el konulan Sarıkaynak Gıda Ürünleri Eğt.San. Tic. Ltd. Şti (Altınbaşak Yemek fabrikasının bağlı olduğu şirket) yönetim kurulu üyesi olduğu, daha önce madeni yağ toptancılığı yaptığı, örgüt faaliyetleri kapsamında hayırsever vatandaşlardan kandırmak suretiyle değeri yüksek arsaları alarak örgüte finansman sağladığı ve Bankasya’da yüklü miktarlarda para hareketi olan ve örgüte maddi kaynak sağladığı tespit edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.