Fethin 1385'inci yıl dönümü Isparta’da kutlandı.

GÜNDEM 02.01.2016 - 16:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2008+ kez okundu.
 

Fethin 1385'inci yıl dönümü Isparta’da kutlandı.

Fethin 1385'inci yıl dönümü Isparta’da kutlandı.
Mekke'nin fethinin 1385'inci yıl dönümü Isparta’da düzenlenen programla kutlandı.   Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Mekke'nin fethini anlatan sinevizyon gösterimi ile program başladı.   AGD Şube Başkan vekili Mustafa Başgül, yaptığı konuşmada, zorlu hava koşullarına rağmen programa katılanlara teşekkür etti.   Mekke'nin fethinin Müslümanlar için önemli bir gün olduğunu vurgulayan Başgül, "Önce ahlak ve maneviyat sloganıyla yıllardan beri hizmetini bildiğiniz Anadolu Gençlik Derneği 78 milyon halkımızı ve 1,5 milyar İslam alemini kardeş bilmektedir. Efendimiz Hz Muhammed (sav)’in “Müslümanlar bir vücudun organları gibidir, bir organ rahatsız olunca tüm vücut acı çeker.”   Prensibiyle bütün kardeşlerimizin derdini dert, sevincini sevinç ediniriz. " şeklinde konuştu. Ortaokul komisyonun hazırladığı hadis okumaları ve naat sonrası Ramazan YURT hocanın konuşması ile devam etti. Mekke’nin fethini anlatan Yurt fethi günümüzle karşılaştırırken “Siyonizmi bilmeyen siyonizmin uşağı olmaya mahkumdur.”dedi. Program üniversite komisyonunun şiir,tiyatro gösterisi ve Liseli gençler Siyer-i Nebi yarışması ödül töreni ile son buldu.
Fethin 1385'inci yıl dönümü Isparta’da kutlandı.

Mekke'nin fethinin 1385'inci yıl dönümü Isparta’da düzenlenen programla kutlandı.
 
Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Mekke'nin fethini anlatan sinevizyon gösterimi ile program başladı.
 
AGD Şube Başkan vekili Mustafa Başgül, yaptığı konuşmada, zorlu hava koşullarına rağmen programa katılanlara teşekkür etti.
 
Mekke'nin fethinin Müslümanlar için önemli bir gün olduğunu vurgulayan Başgül, "Önce ahlak ve maneviyat sloganıyla yıllardan beri hizmetini bildiğiniz Anadolu Gençlik Derneği 78 milyon halkımızı ve 1,5 milyar İslam alemini kardeş bilmektedir. Efendimiz Hz Muhammed (sav)’in “Müslümanlar bir vücudun organları gibidir, bir organ rahatsız olunca tüm vücut acı çeker.”   Prensibiyle bütün kardeşlerimizin derdini dert, sevincini sevinç ediniriz. " şeklinde konuştu.

Ortaokul komisyonun hazırladığı hadis okumaları ve naat sonrası Ramazan YURT hocanın konuşması ile devam etti. Mekke’nin fethini anlatan Yurt fethi günümüzle karşılaştırırken “Siyonizmi bilmeyen siyonizmin uşağı olmaya mahkumdur.”dedi.

Program üniversite komisyonunun şiir,tiyatro gösterisi ve Liseli gençler Siyer-i Nebi yarışması ödül töreni ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.