FEN LİSESİ MÜFREDATIYLA ÜCRETSİZ KOLEJDE OKUMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

GÜNDEM 09.09.2019 - 16:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2824+ kez okundu.
 

FEN LİSESİ MÜFREDATIYLA ÜCRETSİZ KOLEJDE OKUMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

FEN LİSESİ MÜFREDATIYLA ÜCRETSİZ KOLEJDE OKUMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?
 Isparta ve Burdur’un tek Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olma özelliğini taşıyan Ahsem Özyürek M.T.A.L 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibariyle Teknik Anadolu Lisesi olarak devam etmektedir. Nitelikli okul olarak devam edecek olan Özel Ahsem Özyürek M.T.A.L Fen Lisesi müfredatı kullanılarak başlanmış olan bu yolda her geçen yıl daha çok başarılara imza atacağının garantisini veriyor. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında 2 yeni bölüm eklenen ve 3 bölüm olarak devam edecek olan Özel Ahsem Özyürek M.T.A.L Sivil Havacılık alanında yapmış olduğu protokollerle öğrencileri için geniş alanda mezun olduktan sonrası için yatırımlar yapmaktadır. Pilotaj Eğitimin veya Uçak Bakım Mühendisliğinin ilk adımı atacak olan öğrenciler mutlaka gelmesi gereken bir okul olduğumuzu iddia ediyoruz. Açılmakta olan bir diğer bölümümüz olan Tasarım Teknolojisinde ise; Devlet eğitim ücretini karşılamaktadır. Uygulama atölyemizde bulunan gelişmiş malzemelerimizden yararlanılarak, öğrencilerimiz geleceğin mesleği olan 3D yazıcılar başta olmak üzere bir çok teknolojik cihazla eğitim görecektir. Aklımıza gelecek tüm bölümlerde çalışma alanı bulunan alanımızda Tübitak projeleriyle adımızı tüm Dünya’ya duyuracağız. Şimdiden tüm çalışma programı hazır olan alanımızda Tübitak Projelerimiz de adı geçen tüm öğrencilere üniversite mühendislik bölümleri direk geçiş hakkı ve burs imkanları bulunmaktadır. Ayrıca Almanya’ya ile yapmış olduğumuz protokol gereği bu yıl ilk defa öğrenci göndermiş bulunmaktayız. Orda hem okuyup hem de staj yapacak olan öğrenciler 1000 Euro maaş alacaktır. Mezuniyet sonrası ise fizyoterapist, ergoterapi ve konuşma terapisti olarak 3 diploma ile ülkemize dönüş sağlayacaktır.
FEN LİSESİ MÜFREDATIYLA ÜCRETSİZ KOLEJDE OKUMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

 Isparta ve Burdur’un tek Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olma özelliğini taşıyan Ahsem Özyürek M.T.A.L 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibariyle Teknik Anadolu Lisesi olarak devam etmektedir. Nitelikli okul olarak devam edecek olan Özel Ahsem Özyürek M.T.A.L Fen Lisesi müfredatı kullanılarak başlanmış olan bu yolda her geçen yıl daha çok başarılara imza atacağının garantisini veriyor.

2019-2020 Eğitim öğretim yılında 2 yeni bölüm eklenen ve 3 bölüm olarak devam edecek olan Özel Ahsem Özyürek M.T.A.L Sivil Havacılık alanında yapmış olduğu protokollerle öğrencileri için geniş alanda mezun olduktan sonrası için yatırımlar yapmaktadır. Pilotaj Eğitimin veya Uçak Bakım Mühendisliğinin ilk adımı atacak olan öğrenciler mutlaka gelmesi gereken bir okul olduğumuzu iddia ediyoruz.

Açılmakta olan bir diğer bölümümüz olan Tasarım Teknolojisinde ise; Devlet eğitim ücretini karşılamaktadır. Uygulama atölyemizde bulunan gelişmiş malzemelerimizden yararlanılarak, öğrencilerimiz geleceğin mesleği olan 3D yazıcılar başta olmak üzere bir çok teknolojik cihazla eğitim görecektir. Aklımıza gelecek tüm bölümlerde çalışma alanı bulunan alanımızda Tübitak projeleriyle adımızı tüm Dünya’ya duyuracağız. Şimdiden tüm çalışma programı hazır olan alanımızda Tübitak Projelerimiz de adı geçen tüm öğrencilere üniversite mühendislik bölümleri direk geçiş hakkı ve burs imkanları bulunmaktadır.

Ayrıca Almanya’ya ile yapmış olduğumuz protokol gereği bu yıl ilk defa öğrenci göndermiş bulunmaktayız. Orda hem okuyup hem de staj yapacak olan öğrenciler 1000 Euro maaş alacaktır. Mezuniyet sonrası ise fizyoterapist, ergoterapi ve konuşma terapisti olarak 3 diploma ile ülkemize dönüş sağlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.