FABRİKALARA EL KOYARIZ

GÜNDEM 23.03.2020 - 10:17, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2416+ kez okundu.
 

FABRİKALARA EL KOYARIZ

FABRİKALARA EL KOYARIZ
İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş açıklama: FABRİKALARA EL KOYARIZ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanlığı'nın bilgilendirmesi üzerine depolarında maske stoklayan firmalar tespit ettiklerini belirterek, "Sağlık Bakanlığımızla sözleşme yapmaları konusunda onları tekrar uyardık. Aksi takdirde elimizde başka yetkiler var, bu yetkileri kullanmaktan çekinmeyiz. Allah şahit, bir 10-12 saat daha süreleri var, yarın (bugün) fabrikalarına el koyarız" dedi.
FABRİKALARA EL KOYARIZ

İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş açıklama:

FABRİKALARA EL KOYARIZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanlığı'nın bilgilendirmesi üzerine depolarında maske stoklayan firmalar tespit ettiklerini belirterek, "Sağlık Bakanlığımızla sözleşme yapmaları konusunda onları tekrar uyardık. Aksi takdirde elimizde başka yetkiler var, bu yetkileri kullanmaktan çekinmeyiz. Allah şahit, bir 10-12 saat daha süreleri var, yarın (bugün) fabrikalarına el koyarız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.