FIRINCILAR ODASI BAŞKANINA TEPKİ

GÜNDEM 21.05.2020 - 23:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2600+ kez okundu.
 

FIRINCILAR ODASI BAŞKANINA TEPKİ

FIRINCILAR ODASI BAŞKANINA TEPKİ
Isparta Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Ramazan Bayramı’nda kendisine ait Yeşilyayla Ekmek Fabrikasını, 3 gün nöbetçi yazdırdı. Kentte bulunan fırıncılar, Başkan Erdeğer’in her bayram aynı uygulamayı gerçekleştirdiğini belirterek tepki gösterdi. Vatandaşlar ise, kentin en büyük mahalleleri olan Fatih, Zafer, Anadolu’da bayramın 3. Günü nöbetçi fırının bulunmadığını dile getirdi. Her bayram öncesi açıklanan nöbetçi fırınlar listesi açıklandı. Yine Başkan Erdeğer’in kendisine ait Yeşilyayla Ekmek Fabrikası, 3 gün nöbetçi olarak açıklandı. Listeye göre, özellikle diğer mahalleler 2. ve 3. Gün fırın bulmakta zorlanacak. Bu listeye hem fırıncılar hem vatandaşlar tepki gösterdi. Her mahallede ulaşılabilecek fırın isteyen vatandaşlar, bir an önce bu sorunun çözülmesini istedi. Bizde gul32 olarak Başkan Erdeğer’e çağrıda bulunuyoruz: Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanırken, vatandaşların sadece kendilerine yürüme mesafesindeki fırınlara gidebilmesi için listenin tekrar gözden geçirilmesini öneriyoruz.
FIRINCILAR ODASI BAŞKANINA TEPKİ

Isparta Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Ramazan Bayramı’nda kendisine ait Yeşilyayla Ekmek Fabrikasını, 3 gün nöbetçi yazdırdı. Kentte bulunan fırıncılar, Başkan Erdeğer’in her bayram aynı uygulamayı gerçekleştirdiğini belirterek tepki gösterdi. Vatandaşlar ise, kentin en büyük mahalleleri olan Fatih, Zafer, Anadolu’da bayramın 3. Günü nöbetçi fırının bulunmadığını dile getirdi.

Her bayram öncesi açıklanan nöbetçi fırınlar listesi açıklandı. Yine Başkan Erdeğer’in kendisine ait Yeşilyayla Ekmek Fabrikası, 3 gün nöbetçi olarak açıklandı. Listeye göre, özellikle diğer mahalleler 2. ve 3. Gün fırın bulmakta zorlanacak. Bu listeye hem fırıncılar hem vatandaşlar tepki gösterdi. Her mahallede ulaşılabilecek fırın isteyen vatandaşlar, bir an önce bu sorunun çözülmesini istedi.

Bizde gul32 olarak Başkan Erdeğer’e çağrıda bulunuyoruz: Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanırken, vatandaşların sadece kendilerine yürüme mesafesindeki fırınlara gidebilmesi için listenin tekrar gözden geçirilmesini öneriyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.