EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR

GÜNDEM 23.05.2016 - 18:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2366+ kez okundu.
 

EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR

EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR
Şenay ve Rüstem Akçay çiftinin biricik kızları Özge Akçay ile Nuray ve Sadık Kapı’nın evlatları İşadamı Kubilay Kapı; 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü Gönül Kahvesinde hayatlarını sonsuza dek birleştirmek için evliliğe ilk adımlarını düzenlenen tatlı merasimi ile attılar. Gönül Kahvesinde düzenlenen görkemli nişan töreninde yüzüklerini Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın taktı. Genç çiftleri bu mutlu günlerinde aileleri, aile dostları, akrabaları, arkadaşları ve tüm dostları yalnız bırakmadılar. Alkışlar eşliğinde takılan yüzükler ve kesilen kurdeleler ile bu mutlu gün davetlilerin tebrikleri ve yapılan ikramlar ile sona erdi. Bizlerde Nokta Gazetesi olarak genç çiftlerimizi tebrik ediyor, mutluluklarının bir ömür daim olmasını diliyoruz.     Yorumlar  
EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTILAR

Şenay ve Rüstem Akçay çiftinin biricik kızları Özge Akçay ile Nuray ve Sadık Kapı’nın evlatları İşadamı Kubilay Kapı; 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü Gönül Kahvesinde hayatlarını sonsuza dek birleştirmek için evliliğe ilk adımlarını düzenlenen tatlı merasimi ile attılar. Gönül Kahvesinde düzenlenen görkemli nişan töreninde yüzüklerini Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın taktı. Genç çiftleri bu mutlu günlerinde aileleri, aile dostları, akrabaları, arkadaşları ve tüm dostları yalnız bırakmadılar. Alkışlar eşliğinde takılan yüzükler ve kesilen kurdeleler ile bu mutlu gün davetlilerin tebrikleri ve yapılan ikramlar ile sona erdi. Bizlerde Nokta Gazetesi olarak genç çiftlerimizi tebrik ediyor, mutluluklarının bir ömür daim olmasını diliyoruz.








 
 
Yorumlar
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.