EVLERE SÜT SERVİSİ BAŞLADI

GÜNDEM 21.08.2020 - 00:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2608+ kez okundu.
 

EVLERE SÜT SERVİSİ BAŞLADI

EVLERE SÜT SERVİSİ BAŞLADI
ALO ÇİĞ SÜT HATTI ÇİĞ SÜTTE DEVRİM Tonton Süt Çiftliğinden muhteşem hizmet; PAKETLİ ÇİĞ SÜT SATIŞLARI BAŞLADI Isparta’da insansız süt sağım teknolojisiyle el değmeden tamamen organik şekilde sağılan sütler yine el değmeden kontrolden geçirilerek tek kullanımlık paketler ile kapınıza kadar geliyor. Modern tarımcılıkta gelişen teknolojiye uygun adımlardan biri de Isparta’da atıldı. Tonton Süt firması el değmeden tamamen otomasyon sistemiyle sağılan çiğ sütü Isparta’da tüketicilere ulaştırıyor. BESİN DEĞERLERİ KORUNUYOR Tonton Süt Çiftliğinde beslenen ineklerin el değmeden süt sağım robotu aracılığıyla sağılıyor ve yine el değmeden tek kullanımlık paketler halinde kapınıza kadar en hijyen şekliyle ulaştırılıyor Vitamin ve yağ değerlerini yitirmeden sütün hava teması olmadığı için faydalı bakteriler içinde kalırken zararlı bakteri olmadan paketlenen sütütüketicilerle buluşturuluyor. Çiftlikte serbeste dolaşan inekler, süt sağım robotunun bulunduğu bölmeye kendiliğinden giriyor. Boyunlarında takılı olan elektronik çip sayesinde robot sağım sistemi ineğin sağım vaktinin geldiğini belirleyerek devreye giriyor. Yine sağım robotları sayesinde ineğin daha önce sağım işleminin ne zaman yapıldığı, kaç kilogram süt verdiği, kaç saattir sağım işlemi gerçekleşmediği gibi bilgileri de sistem anında verebiliyor. Ayrıca insansız sağım robotları sayesinde süt kalitesi uygun olmayan ineklerin sütünün ayrımı da yapabiliyorken, almış olduğunuz sütün kalitesi de her zaman hem en hijyen halde hem de en iyi kalitede sizlere sunuluyor. Önce ineğin sağım yapılacak bölgesi dezenfekte ediliyor. Ardından vakumlama yöntemiyle süt sağımı gerçekleşiyor. Alınan çiğ süt hiçbir şekilde havayla teması olmadan paketleme sisteminde paketleniyor ve tek kullanımlık şekilde tüketicilerin hizmetine sunuluyor. EL DEĞMEDEN KAPINIZDA Paketlenen sağlıklı çiğ sütlerin whatsapp, instagramve cep telefon uygulamaları gibi sosyal medya araçları sayesinde alınan siparişlerle yerine ulaştırılıyor, el değmeden hazırlanmış sağlıklı ve organik çiğ süt tüketmek isteyen herkesin0543 288 32 32 no’lu telefondan sipariş verebileceğini ve cep telefonlarına yükleyebileceğiniz Android ve İOS tabanlı uygulamalar ile de tek tuşla sipariş işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.Geniş ve detaylı bilgi için  www.tontonsut.com adresini ziyaret edebilirsiniz. HASTALIKTAN ARİ İŞLETME Tonton Süt ayrıca kalite ve standartları belgeleyen ARİ Belgesine de sahip. Bu belge karantina ünitesine sahip, hayvanları kayıt altına alınmış, asgari teknik ve hijyenik şartlarda tüm hayvanlara şap, tüberküloz ve brucella ile mücadelede yönetmelikler gereğince laboratuvar kontrolü sonucu bu hastalıkları taşımadıkları belirlenen hayvancılık işletmelerine veriliyor. Yani Tonton Çiğ İnek Sütü hastalıktan ari işletme olarak hizmet veriyor.
EVLERE SÜT SERVİSİ BAŞLADI

ALO ÇİĞ SÜT HATTI ÇİĞ SÜTTE DEVRİM

Tonton Süt Çiftliğinden muhteşem hizmet; PAKETLİ ÇİĞ SÜT SATIŞLARI BAŞLADI

Isparta’da insansız süt sağım teknolojisiyle el değmeden tamamen organik şekilde sağılan sütler yine el değmeden kontrolden geçirilerek tek kullanımlık paketler ile kapınıza kadar geliyor.

Modern tarımcılıkta gelişen teknolojiye uygun adımlardan biri de Isparta’da atıldı. Tonton Süt firması el değmeden tamamen otomasyon sistemiyle sağılan çiğ sütü Isparta’da tüketicilere ulaştırıyor.

BESİN DEĞERLERİ KORUNUYOR

Tonton Süt Çiftliğinde beslenen ineklerin el değmeden süt sağım robotu aracılığıyla sağılıyor ve yine el değmeden tek kullanımlık paketler halinde kapınıza kadar en hijyen şekliyle ulaştırılıyor Vitamin ve yağ değerlerini yitirmeden sütün hava teması olmadığı için faydalı bakteriler içinde kalırken zararlı bakteri olmadan paketlenen sütütüketicilerle buluşturuluyor. Çiftlikte serbeste dolaşan inekler, süt sağım robotunun bulunduğu bölmeye kendiliğinden giriyor. Boyunlarında takılı olan elektronik çip sayesinde robot sağım sistemi ineğin sağım vaktinin geldiğini belirleyerek devreye giriyor. Yine sağım robotları sayesinde ineğin daha önce sağım işleminin ne zaman yapıldığı, kaç kilogram süt verdiği, kaç saattir sağım işlemi gerçekleşmediği gibi bilgileri de sistem anında verebiliyor. Ayrıca insansız sağım robotları sayesinde süt kalitesi uygun olmayan ineklerin sütünün ayrımı da yapabiliyorken, almış olduğunuz sütün kalitesi de her zaman hem en hijyen halde hem de en iyi kalitede sizlere sunuluyor. Önce ineğin sağım yapılacak bölgesi dezenfekte ediliyor. Ardından vakumlama yöntemiyle süt sağımı gerçekleşiyor. Alınan çiğ süt hiçbir şekilde havayla teması olmadan paketleme sisteminde paketleniyor ve tek kullanımlık şekilde tüketicilerin hizmetine sunuluyor.

EL DEĞMEDEN KAPINIZDA

Paketlenen sağlıklı çiğ sütlerin whatsapp, instagramve cep telefon uygulamaları gibi sosyal medya araçları sayesinde alınan siparişlerle yerine ulaştırılıyor, el değmeden hazırlanmış sağlıklı ve organik çiğ süt tüketmek isteyen herkesin0543 288 32 32 no’lu telefondan sipariş verebileceğini ve cep telefonlarına yükleyebileceğiniz Android ve İOS tabanlı uygulamalar ile de tek tuşla sipariş işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.Geniş ve detaylı bilgi için  www.tontonsut.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

HASTALIKTAN ARİ İŞLETME

Tonton Süt ayrıca kalite ve standartları belgeleyen ARİ Belgesine de sahip. Bu belge karantina ünitesine sahip, hayvanları kayıt altına alınmış, asgari teknik ve hijyenik şartlarda tüm hayvanlara şap, tüberküloz ve brucella ile mücadelede yönetmelikler gereğince laboratuvar kontrolü sonucu bu hastalıkları taşımadıkları belirlenen hayvancılık işletmelerine veriliyor. Yani Tonton Çiğ İnek Sütü hastalıktan ari işletme olarak hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.