Evler ailelere teslim edildi

GÜNDEM 03.04.2022 - 21:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2415+ kez okundu.
 

Evler ailelere teslim edildi

Evler ailelere teslim edildi
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çandır’da geçen Ağustos ayında medyana gelen orman yangınında evleri yanan 7 aileye ev yapımı sözü vermişti. Başkan Başdeğirmen yapımı tamamlanan evlerin anahtarlarını ailelere teslim etti. Başkan Başdeğirmen açıklamasında ise; ‘Sütçüler ilçemize bağlı Çandır köyünde geçtiğimiz Ağustos ayında çıkan ve ciğerlerimizi yakan orman yangınında evi hasar gören vatandaşlarımızın evlerini tadilat etmiş, tamamen yanan 7 evin yapımını belediyemiz öncülüğünde üstlenmiştik. Eşim Şadiye Hanımefendi ve Belediye Meclis Üyemiz Gülsüm Tunçbilek ile birlikte Çandır köyümüzde yapımı tamamlanan 6 evin anahtarlarını mülk sahiplerine teslim ettik. Aileleriyle birlikte yeni evlerinde sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturmalarını diliyorum’ dedi.  
Evler ailelere teslim edildi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çandır’da geçen Ağustos ayında medyana gelen orman yangınında evleri yanan 7 aileye ev yapımı sözü vermişti. Başkan Başdeğirmen yapımı tamamlanan evlerin anahtarlarını ailelere teslim etti.

Başkan Başdeğirmen açıklamasında ise; ‘Sütçüler ilçemize bağlı Çandır köyünde geçtiğimiz Ağustos ayında çıkan ve ciğerlerimizi yakan orman yangınında evi hasar gören vatandaşlarımızın evlerini tadilat etmiş, tamamen yanan 7 evin yapımını belediyemiz öncülüğünde üstlenmiştik. Eşim Şadiye Hanımefendi ve Belediye Meclis Üyemiz Gülsüm Tunçbilek ile birlikte Çandır köyümüzde yapımı tamamlanan 6 evin anahtarlarını mülk sahiplerine teslim ettik. Aileleriyle birlikte yeni evlerinde sağlıklı ve mutlu bir şekilde oturmalarını diliyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.