Evinde ölü bulundu

23.01.2022 - 21:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3165+ kez okundu.
 

Evinde ölü bulundu

Isparta’da yalnız yaşayan 62 yaşındaki K.B. evinde ölü bulundu.
Pirimehmet Mahallesi'nde yaşayan K.B'den bir süredir haber alamayan komşuları eve geldi. Kapının açılmaması üzerine polis ekiplerine haber verildi. Olay yerinde sağlık ekipleri de sevk edildi. Çilingir ile eve giren ekipler, K.B'yi hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede K.B'nin öldüğü belirlendi. K.B'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Isparta’da yalnız yaşayan 62 yaşındaki K.B. evinde ölü bulundu.

Pirimehmet Mahallesi'nde yaşayan K.B'den bir süredir haber alamayan komşuları eve geldi. Kapının açılmaması üzerine polis ekiplerine haber verildi. Olay yerinde sağlık ekipleri de sevk edildi.

Çilingir ile eve giren ekipler, K.B'yi hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede K.B'nin öldüğü belirlendi. K.B'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.