Evde eğitim 30 Nisan'a kadar uzatıldı

GÜNDEM 25.03.2020 - 21:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1800+ kez okundu.
 

Evde eğitim 30 Nisan'a kadar uzatıldı

Evde eğitim 30 Nisan'a kadar uzatıldı
Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı:  Evde eğitim 30 Nisan'a kadar uzatıldı Koronavirüs Bilim Kurulu eğitim gündemiyle toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Selçuk evden eğitimin uzatıldığını belirterek, "Bilim Kurulu'nun önerisiyle önümüzdeki süreci bir süre daha uzatıyoruz. 30 Nisan tarihi ortak kararla ortaya konuldu" ifadelerini kullandı.
Evde eğitim 30 Nisan'a kadar uzatıldı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı:

 Evde eğitim 30 Nisan'a kadar uzatıldı

Koronavirüs Bilim Kurulu eğitim gündemiyle toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Selçuk evden eğitimin uzatıldığını belirterek, "Bilim Kurulu'nun önerisiyle önümüzdeki süreci bir süre daha uzatıyoruz. 30 Nisan tarihi ortak kararla ortaya konuldu" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.