EVDE BAKIM HİZMETİ ALAN HASTALARDA OY KULLANACAK

SAĞLIK 05.06.2015 - 12:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1988+ kez okundu.
 

EVDE BAKIM HİZMETİ ALAN HASTALARDA OY KULLANACAK

Evde sağlık hizmeti alan hastalar, talep etmeleri halinde 7 Haziranda sandık başına sağlık görevlilerinin yardımıyla gidecek.  Isparta Merkez, İlçeler ve Köyler olamak üzere evde sağlık hizmeti alan hastalar,  7  Haziran genel seçimlerinde sağlık görevlilerinin yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını verebilecek.  Sağlık İl Müdürlüğü, yatağa bağımlı ya da sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olan hastalara "Evde Sağlık Hizmeti" veren ekiplerin, 7 Haziran seçimleri'nde oy kullanabilmeleri için gerekli yardımı yapmaları yönünde genelge yayınladı.  Ekipler, sağlık hizmetlerini evlerine götürdükleri hastaların, 7 Haziran'da "112 Komuta Kontrol Merkezi"ni arayarak yardım talep etmeleri halinde, oy kullanacağı yere gidebilmesi için araç da dahil gerekli desteği sağlayacak.  Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya , 7 Haziran Genel Seçimlerinde bütün vatandaşların anayasal hakları olan oy kullanma işlemlerini yapacaklarını belirterek, evde sağlık hizmeti alan, yatalak olan ve yürüyerek oy kullanmaya gidemeyecek durumdaki vatandaşlara yardımcı olacaklarını bildirdi.  

Evde sağlık hizmeti alan hastalar, talep etmeleri halinde 7 Haziranda sandık başına sağlık görevlilerinin yardımıyla gidecek. 

Isparta Merkez, İlçeler ve Köyler olamak üzere evde sağlık hizmeti alan hastalar,  7  Haziran genel seçimlerinde sağlık görevlilerinin yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını verebilecek. 
Sağlık İl Müdürlüğü, yatağa bağımlı ya da sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olan hastalara "Evde Sağlık Hizmeti" veren ekiplerin, 7 Haziran seçimleri'nde oy kullanabilmeleri için gerekli yardımı yapmaları yönünde genelge yayınladı. 

Ekipler, sağlık hizmetlerini evlerine götürdükleri hastaların, 7 Haziran'da "112 Komuta Kontrol Merkezi"ni arayarak yardım talep etmeleri halinde, oy kullanacağı yere gidebilmesi için araç da dahil gerekli desteği sağlayacak. 
Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya , 7 Haziran Genel Seçimlerinde bütün vatandaşların anayasal hakları olan oy kullanma işlemlerini yapacaklarını belirterek, evde sağlık hizmeti alan, yatalak olan ve yürüyerek oy kullanmaya gidemeyecek durumdaki vatandaşlara yardımcı olacaklarını bildirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.