Esra Gürbüz kazada hayatını kaybetti

GÜNDEM 04.09.2021 - 14:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2699+ kez okundu.
 

Esra Gürbüz kazada hayatını kaybetti

Esra Gürbüz kazada hayatını kaybetti
Isparta’da motor tutkunu Esra Gürbüz, motosiklet kazası sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Davraz Mahallesinde yaşayan Esra Gürbüz, yaklaşık 1 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanmıştı. Esra Gürbüz, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Bugün tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 2017 yılında Eğirdir'deki Motosiklet Festivali'ne katılan Esra Gürbüz, "Benim için tek gerçek tutkum olan motorumdur" röportajı vermişti.    
Esra Gürbüz kazada hayatını kaybetti

Isparta’da motor tutkunu Esra Gürbüz, motosiklet kazası sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Davraz Mahallesinde yaşayan Esra Gürbüz, yaklaşık 1 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanmıştı. Esra Gürbüz, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Bugün tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

2017 yılında Eğirdir'deki Motosiklet Festivali'ne katılan Esra Gürbüz, "Benim için tek gerçek tutkum olan motorumdur" röportajı vermişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.