ESNAFA TEK TEK MASKE DAĞITTI

GÜNDEM 23.06.2020 - 16:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2020+ kez okundu.
 

ESNAFA TEK TEK MASKE DAĞITTI

ESNAFA TEK TEK MASKE DAĞITTI
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, esnafları tek tek dolaşarak, pandemi ile mücadelede örnek bir uygulama sergiliyor. Esnaflarda tek tek maske dağıtan Başkan Tural, sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafını gezen Başkan Tural ve ekibi, esnaflara maske dağıttı. İşyerlerinde de bir yandan oda bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekibi tarafından hijyen temizliği yapılıyor. Başkan Tural yaptığı açıklamada ise; "Birliğimiz bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekibi işyerlerinin dezenfeksiyonunu sağlamaya devam ediyor. Bugün de Gül Küçük Sanayi Sitesindeki işyerlerinin dezenfektesi yapılırken, Oda başkanlarımıza birlikte esnafımıza maske takdim ettik. Sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyma konusunda esnafımızı uyardık. Esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dilerim" dedi. 
ESNAFA TEK TEK MASKE DAĞITTI

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, esnafları tek tek dolaşarak, pandemi ile mücadelede örnek bir uygulama sergiliyor. Esnaflarda tek tek maske dağıtan Başkan Tural, sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafını gezen Başkan Tural ve ekibi, esnaflara maske dağıttı. İşyerlerinde de bir yandan oda bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekibi tarafından hijyen temizliği yapılıyor. Başkan Tural yaptığı açıklamada ise; "Birliğimiz bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekibi işyerlerinin dezenfeksiyonunu sağlamaya devam ediyor. Bugün de Gül Küçük Sanayi Sitesindeki işyerlerinin dezenfektesi yapılırken, Oda başkanlarımıza birlikte esnafımıza maske takdim ettik. Sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyma konusunda esnafımızı uyardık. Esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.