Esnafa desteğimiz sürecek

GÜNDEM 19.04.2021 - 01:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1498+ kez okundu.
 

Esnafa desteğimiz sürecek

Esnafa desteğimiz sürecek
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç,   Esnafa desteğimiz sürecek TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ile birlikte il merkezinde esnafı ziyaret ederek hem esnafın Ramazan ayını tebrik etti hem de sıkıntılarını dinledi. Bilgiç, esnafa desteğin süreceğini söyledi  TBMM Başkanvekili  AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ile birlikte il merkezindeki esnafı ziyaret etti. Bilgiç’e beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, AK Parti İl Başkanvekili Hamidullah Armağan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse,  Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Hacer Küçükyumru ve Tanıtım Medya Başkanı Dilek Gündüz de eşlik etti. PİYASA NORMALLEŞENE KADAR DESTEK SÜRMELİ TBMM Başkanvekili Bilgiç, Isparta esnafının Ramazan ayını tebrik ederken, esnaf da pandemi sürecinde yaşadıklarını sıkıntıları, beklenti ve taleplerini Bilgiç’e aktardılar. Esnaf ziyaretinin ardından  Bilgiç, beraberindeki heyetle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.  Birlik Başkanı Ahmet Tural, TBMM Başkanvekili Bilgiç’in pandemi sürecinde kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek  verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Birlik olarak salgının başından bu yana sahada olduklarını ve tüm imkanlarıyla esnafa destekte bulunduklarını ifade eden Başkan Tural, Ramazan ayı ile birlikte gelen kısıtlamalar sonrası esnafın ayakta kalabilmesi için yeni desteklere ihtiyaç olduğunu söyledi.  TBMM Başkanvekili Bilgiç’e esnafın beklentilerini aktaran Başkan Tural “Hükümetimizden esnaf ve sanatkârlarımızın gelir vergisi, stopaj vb. gibi tüm vergilerden muaf olmasını, elektrik, su, doğal gaz gibi enerji girdilerinin geçici olarak devletimizce finanse edilmesini, tüm meslek dallarında sıkıntı yaşayan esnafa ekonomik destek verilmesini,  SGK primlerinin devletimiz tarafından karşılanmasını, ticari araç akaryakıt fiyatlarında KDV ve ÖTV indirimi, esnafımızın borçlarının süresiz ve faizsiz olarak ertelenmesini, ödenemeyen vergi borçlarının, geçmiş kredi borçlarının ve bankalara olan tüm borçlarının faizsiz olarak ertelenmesini talep ediyoruz ” dedi. Başkan Tural, salgın sona erip piyasa normalleşene kadar desteklerin sürdürülmesi gerektiğini de dile getirdi.   ISPARTA’YA 183 MİLYON LİRALIK DESTEK  TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç de, pandemiden etkilenen esnaf ve sanatkar için pek çok destek paketinin hayata geçirildiğini anımsattı. Bilgiç , sadece  kısa çalışma, nakdi destek, hane başına gelir gibi desteklerin yer aldığı sosyal koruma kalkanı kapsamında Isparta’ya verilen desteğin 183 milyon 563 bin lira olduğunu belirterek esnafa desteğin süreceğini sözlerine ekledi.
Esnafa desteğimiz sürecek

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  

Esnafa desteğimiz sürecek

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ile birlikte il merkezinde esnafı ziyaret ederek hem esnafın Ramazan ayını tebrik etti hem de sıkıntılarını dinledi. Bilgiç, esnafa desteğin süreceğini söyledi

 TBMM Başkanvekili  AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ile birlikte il merkezindeki esnafı ziyaret etti. Bilgiç’e beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, AK Parti İl Başkanvekili Hamidullah Armağan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse,  Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Hacer Küçükyumru ve Tanıtım Medya Başkanı Dilek Gündüz de eşlik etti.

PİYASA NORMALLEŞENE KADAR DESTEK SÜRMELİ

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Isparta esnafının Ramazan ayını tebrik ederken, esnaf da pandemi sürecinde yaşadıklarını sıkıntıları, beklenti ve taleplerini Bilgiç’e aktardılar. Esnaf ziyaretinin ardından  Bilgiç, beraberindeki heyetle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.  Birlik Başkanı Ahmet Tural, TBMM Başkanvekili Bilgiç’in pandemi sürecinde kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek  verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Birlik olarak salgının başından bu yana sahada olduklarını ve tüm imkanlarıyla esnafa destekte bulunduklarını ifade eden Başkan Tural, Ramazan ayı ile birlikte gelen kısıtlamalar sonrası esnafın ayakta kalabilmesi için yeni desteklere ihtiyaç olduğunu söyledi.  TBMM Başkanvekili Bilgiç’e esnafın beklentilerini aktaran Başkan Tural “Hükümetimizden esnaf ve sanatkârlarımızın gelir vergisi, stopaj vb. gibi tüm vergilerden muaf olmasını, elektrik, su, doğal gaz gibi enerji girdilerinin geçici olarak devletimizce finanse edilmesini, tüm meslek dallarında sıkıntı yaşayan esnafa ekonomik destek verilmesini,  SGK primlerinin devletimiz tarafından karşılanmasını, ticari araç akaryakıt fiyatlarında KDV ve ÖTV indirimi, esnafımızın borçlarının süresiz ve faizsiz olarak ertelenmesini, ödenemeyen vergi borçlarının, geçmiş kredi borçlarının ve bankalara olan tüm borçlarının faizsiz olarak ertelenmesini talep ediyoruz ” dedi. Başkan Tural, salgın sona erip piyasa normalleşene kadar desteklerin sürdürülmesi gerektiğini de dile getirdi.  

ISPARTA’YA 183 MİLYON LİRALIK DESTEK

 TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç de, pandemiden etkilenen esnaf ve sanatkar için pek çok destek paketinin hayata geçirildiğini anımsattı. Bilgiç , sadece  kısa çalışma, nakdi destek, hane başına gelir gibi desteklerin yer aldığı sosyal koruma kalkanı kapsamında Isparta’ya verilen desteğin 183 milyon 563 bin lira olduğunu belirterek esnafa desteğin süreceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.