ESNAFIMIZ MÜBAREK RAMAZAN AYINA HAZIR

GÜNDEM 28.04.2019 - 18:57, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2096+ kez okundu.
 

ESNAFIMIZ MÜBAREK RAMAZAN AYINA HAZIR

ESNAFIMIZ MÜBAREK RAMAZAN AYINA HAZIR
EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, onbir ayın sultanı Ramazan ayı için esnaf ve sanatkarın hazır olduğunu belirterek “ramazan ayı içinde gıda yatlarının düşeceği beklentisindeyiz” dedi. EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, ilk teravih ve ilk sahur için gün sayılan şu günlerde piyasalarda yavaş yavaş hareketlenme başladığını söyledi, Ramazan sofralarının vazgeçilmez gıda ürünlerinin raarda yerini aldığını kaydeden Tural “Vatandaşlarımız her Ramazan'da olduğu gibi yine kasaptan etini, manavdan meyve ve sebzesini, fırından sıcak pide alışverişini yaparak esnafımızın hayır duasını alacak. Esnaf ve sanatkarlarımız da durgun geçen günlerin ardından Ramazan'ın bereketiyle canlanacak ve yüzler gülecek. Bu mübarek ayda özellikle et, şarküteri, unlu mamuller, bakliyat, meyve ve sebze tüketimi artıyor. Hazırlanan yardım paketleri sayesinde yardıma muhtaçlar sevindirilirken yapılan alışverişler de piyasayı hareketlendiriyor. Ancak, paketlerin içerisine koyulan gıdaların son kullanım tarihine ve ürün kalitesine dikkat edilmelidir. Hayır işi yaparken insanların sağlıklarını olumsuz etkilememek için paketler kontrol edilmelidir' dedi. FİYATLAR İYİ TAKİP EDİLMELİ Vatandaşlardan Ramazan ayında yatları iyi takip etmelerini isteyen Tural 'Esnaf ve sanatkârlar olarak mevsimsel etkilerin olumlu olacağı ve Ramazan'da gıda yatlarının düşeceği beklentisindeyiz. Bu da esnafın ve piyasaların canlanacağı anlamına geliyor. Ancak piyasadaki bu talep artışını fırsata çevirmek isteyenler her sene olduğu gibi bu sene de olabilir. Özellikle Ramazan'da yoğun talep gören piyasayı kontrol etmeli, yatların takibini iyi yapmalıdır. Ramazan alışverişleri bilinir ve güvenilir esnaftan yapılmalı, mahalle esnafına güvenilmelidir” açıklamasında bulundu. 
ESNAFIMIZ MÜBAREK RAMAZAN AYINA HAZIR

EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, onbir ayın sultanı Ramazan ayı için esnaf ve sanatkarın hazır olduğunu belirterek “ramazan ayı içinde gıda yatlarının düşeceği beklentisindeyiz” dedi. EKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, ilk teravih ve ilk sahur için gün sayılan şu günlerde piyasalarda yavaş yavaş hareketlenme başladığını söyledi, Ramazan sofralarının vazgeçilmez gıda ürünlerinin raarda yerini aldığını kaydeden Tural “Vatandaşlarımız her Ramazan'da olduğu gibi yine kasaptan etini, manavdan meyve ve sebzesini, fırından sıcak pide alışverişini yaparak esnafımızın hayır duasını alacak. Esnaf ve sanatkarlarımız da durgun geçen günlerin ardından Ramazan'ın bereketiyle canlanacak ve yüzler gülecek. Bu mübarek ayda özellikle et, şarküteri, unlu mamuller, bakliyat, meyve ve sebze tüketimi artıyor. Hazırlanan yardım paketleri sayesinde yardıma muhtaçlar sevindirilirken yapılan alışverişler de piyasayı hareketlendiriyor. Ancak, paketlerin içerisine koyulan gıdaların son kullanım tarihine ve ürün kalitesine dikkat edilmelidir. Hayır işi yaparken insanların sağlıklarını olumsuz etkilememek için paketler kontrol edilmelidir' dedi.

FİYATLAR İYİ TAKİP EDİLMELİ

Vatandaşlardan Ramazan ayında yatları iyi takip etmelerini isteyen Tural 'Esnaf ve sanatkârlar olarak mevsimsel etkilerin olumlu olacağı ve Ramazan'da gıda yatlarının düşeceği beklentisindeyiz. Bu da esnafın ve piyasaların canlanacağı anlamına geliyor. Ancak piyasadaki bu talep artışını fırsata çevirmek isteyenler her sene olduğu gibi bu sene de olabilir. Özellikle Ramazan'da yoğun talep gören piyasayı kontrol etmeli, yatların takibini iyi yapmalıdır. Ramazan alışverişleri bilinir ve güvenilir esnaftan yapılmalı, mahalle esnafına güvenilmelidir” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.