Esnaf teşkilatı bizi hiç yalnız bırakmadı

GÜNDEM 04.09.2019 - 10:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1945+ kez okundu.
 

Esnaf teşkilatı bizi hiç yalnız bırakmadı

Esnaf teşkilatı bizi hiç yalnız bırakmadı
Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, dernek olarak esnaf teşkilatının desteğini her zaman gördüklerini söyledi.   Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Ahmet Tural, Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ı ziyaret etti. Berberler Odası Başkanı Mehmet Çelik ve Kahveciler Odası Başkanı Ramazan Şişman’ın da bulunduğu ziyarette,  Ersal’ı hem genel kurulda yeniden seçilmesi hem de genel merkezde görev almasından dolayı kutlayan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Ahmet Tural, “Hem Sayın Ersal’a hayırlı olsun demek, hem de  esnaf teşkilatı ve emekliler derneğinin ortaklaşa yapabileceği çalışmalara ilişkin sohbet etmek için ziyaret gerçekleştirdik. Kendisinin emeklilere yönelik çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza attığını görüyoruz. Emeklilere ilişkin projeleri var. Kendisine başarılar diliyoruz. Tabi hem esnafımızı hem emeklimizi yakından ilgilendiren ucuz konut üretimiyle ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyoruz. Bu konuyu da değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi. ASIL BAŞARI ESNAF TEŞKİLATININDIR  Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Derneğin Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne sizler bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Bizlere her zaman destek oldunuz. Emekliler ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum. Tabi esnaf kesiminden bizlerin çok üyesi var. Sizlerle birlikte sosyal destekleme fonu içim kesilen payla ilgili mücadele verdik ve başardık. Bunda asıl başarı sizlerindir. Bugün 20 bin üyesi olan bir derneğin başkanı olarak hem emeklilerimizin hem sizlerin desteğiyle Ankara’da ilimizi temsil etme gayretindeyiz” diye konuştu. ERSAL’DAN TURAL’A PLAKET Ziyaretin sonunda Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Abdülkadir Ersal, katkılarından dolayı Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Ahmet Tural’a plaket takdim etti.
Esnaf teşkilatı bizi hiç yalnız bırakmadı

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, dernek olarak esnaf teşkilatının desteğini her zaman gördüklerini söyledi.  

Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Ahmet Tural, Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ı ziyaret etti. Berberler Odası Başkanı Mehmet Çelik ve Kahveciler Odası Başkanı Ramazan Şişman’ın da bulunduğu ziyarette,  Ersal’ı hem genel kurulda yeniden seçilmesi hem de genel merkezde görev almasından dolayı kutlayan Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Ahmet Tural, “Hem Sayın Ersal’a hayırlı olsun demek, hem de  esnaf teşkilatı ve emekliler derneğinin ortaklaşa yapabileceği çalışmalara ilişkin sohbet etmek için ziyaret gerçekleştirdik. Kendisinin emeklilere yönelik çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza attığını görüyoruz. Emeklilere ilişkin projeleri var. Kendisine başarılar diliyoruz. Tabi hem esnafımızı hem emeklimizi yakından ilgilendiren ucuz konut üretimiyle ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyoruz. Bu konuyu da değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

ASIL BAŞARI ESNAF TEŞKİLATININDIR

 Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Derneğin Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne sizler bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Bizlere her zaman destek oldunuz. Emekliler ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum. Tabi esnaf kesiminden bizlerin çok üyesi var. Sizlerle birlikte sosyal destekleme fonu içim kesilen payla ilgili mücadele verdik ve başardık. Bunda asıl başarı sizlerindir. Bugün 20 bin üyesi olan bir derneğin başkanı olarak hem emeklilerimizin hem sizlerin desteğiyle Ankara’da ilimizi temsil etme gayretindeyiz” diye konuştu.

ERSAL’DAN TURAL’A PLAKET

Ziyaretin sonunda Emekliler Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Abdülkadir Ersal, katkılarından dolayı Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Ahmet Tural’a plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.