Eski Devlet Hastanesi bölgesi esnafları İnşaatın biran evvel başlamasını istiyorlar

GÜNDEM 12.02.2020 - 11:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2157+ kez okundu.
 

Eski Devlet Hastanesi bölgesi esnafları İnşaatın biran evvel başlamasını istiyorlar

Eski Devlet Hastanesi bölgesi esnafları İnşaatın biran evvel başlamasını istiyorlar
Eski Devlet Hastanesi bölgesine yapılması planlanan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kampüsü için süreç işliyor. Kampüs için ihale hazırlığı devam ederken, belediye meclisi de söz konusu alanı sağlıktan çıkarıp üniversite alanına çevirdi. Alınan kararlardan esnaflar oldukça memnun. Karardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, öğrencilerin gelmesi nedeniyle işletmelerinde yenilikler yapacaklarını söyledi. Eski hastane caddesi esnafları yaptıkları açıklamada Biz öncelikle Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra bizim isteğimiz bu sürecin daha hızlı ilerlemesi bu bölgenin biran önce hareketlenmesini istiyoruz bu süreç inşallah kısa sürede tamamlanır, esnafta öğrencinin talebine göre kendisini geliştirmek zorunda başka çaresi yok inşallah gelecek öğrencileri Isparta’dan mutlu bir şekilde uğurlarız. Eski devlet hastanesi esnafları olarak 3 yıllık bu mağduriyetimizi giderip bizlere destek oldukları için başta sayın valimize, milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. bizler bu sürecin hızlandırılmasını ve en kısa sürede tamamlanmasını istiyoruz. Bizlere destek oldukları için teşekkür ediyoruz, bizler burada 18 yıldır hizmet veriyoruz öğrenciye yönelik eksiklikleri gidereceğiz ne istiyorlarsa o yönde çalışmalarımız olacak ama yeter ki biran önce üniversite yapılsın hizmet verilsin burada inşaatın başlamasıyla birlikte bizlerde kendimize o şekilde yön verip kendimizi bu yönde geliştireceğiz.  İlimizin büyüklerinden Allah razı olsun destek olup bu süreci hızlandırdıkları için bu süreçten sonra bizlerde üzerimize düşen icapları yerine getirerek öğrencilerimize iyi bir hizmet vermeye gayret edeceğiz. Bizim burada esnafımızın katkısı da önemli bölge ahalisinin katkısı da önemli asıl önemli olan siyasilerin bölgeyi düşünüp biran önce bu yatırımların yapılmasıdır. Buraya ne düşünüldüyse bildiğimiz son aşamada da üniversite olarak karar verildi tabi burasının biran önce yapılması noktasında çalışmalar çok önemli bu noktada emeği geçen herkese bölge sakinleri olarak Ispartalı olarak çok teşekkür ediyoruz. şuan ihale aşamasında olduğunu biliyoruz memleketimize hayırlı şekilde işlem olsun bizlerde bölge sakinleri olarak üniversiteli öğrencilerimiz adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız biz onları kazanç kapısı olarak görmeyeceğiz onları bir fırsat olarak görmeyeceğiz ve biz onlarla kaynaşacağız nasıl ki bizim evlatlarımız varsa onları diğer illere okutmaya gönderiyorsak nasıl karşılanmalarını istiyorsak buraya gelen öğrencilerimize de buradaki esnaf olarak ahali olarak aynı şeyi yapma gayreti içerisinde olacağız.
Eski Devlet Hastanesi bölgesi esnafları İnşaatın biran evvel başlamasını istiyorlar

Eski Devlet Hastanesi bölgesine yapılması planlanan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kampüsü için süreç işliyor. Kampüs için ihale hazırlığı devam ederken, belediye meclisi de söz konusu alanı sağlıktan çıkarıp üniversite alanına çevirdi. Alınan kararlardan esnaflar oldukça memnun.

Karardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, öğrencilerin gelmesi nedeniyle işletmelerinde yenilikler yapacaklarını söyledi. Eski hastane caddesi esnafları yaptıkları açıklamada Biz öncelikle Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bundan sonra bizim isteğimiz bu sürecin daha hızlı ilerlemesi bu bölgenin biran önce hareketlenmesini istiyoruz bu süreç inşallah kısa sürede tamamlanır, esnafta öğrencinin talebine göre kendisini geliştirmek zorunda başka çaresi yok inşallah gelecek öğrencileri Isparta’dan mutlu bir şekilde uğurlarız. Eski devlet hastanesi esnafları olarak 3 yıllık bu mağduriyetimizi giderip bizlere destek oldukları için başta sayın valimize, milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. bizler bu sürecin hızlandırılmasını ve en kısa sürede tamamlanmasını istiyoruz. Bizlere destek oldukları için teşekkür ediyoruz, bizler burada 18 yıldır hizmet veriyoruz öğrenciye yönelik eksiklikleri gidereceğiz ne istiyorlarsa o yönde çalışmalarımız olacak ama yeter ki biran önce üniversite yapılsın hizmet verilsin burada inşaatın başlamasıyla birlikte bizlerde kendimize o şekilde yön verip kendimizi bu yönde geliştireceğiz.  İlimizin büyüklerinden Allah razı olsun destek olup bu süreci hızlandırdıkları için bu süreçten sonra bizlerde üzerimize düşen icapları yerine getirerek öğrencilerimize iyi bir hizmet vermeye gayret edeceğiz. Bizim burada esnafımızın katkısı da önemli bölge ahalisinin katkısı da önemli asıl önemli olan siyasilerin bölgeyi düşünüp biran önce bu yatırımların yapılmasıdır. Buraya ne düşünüldüyse bildiğimiz son aşamada da üniversite olarak karar verildi tabi burasının biran önce yapılması noktasında çalışmalar çok önemli bu noktada emeği geçen herkese bölge sakinleri olarak Ispartalı olarak çok teşekkür ediyoruz. şuan ihale aşamasında olduğunu biliyoruz memleketimize hayırlı şekilde işlem olsun bizlerde bölge sakinleri olarak üniversiteli öğrencilerimiz adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız biz onları kazanç kapısı olarak görmeyeceğiz onları bir fırsat olarak görmeyeceğiz ve biz onlarla kaynaşacağız nasıl ki bizim evlatlarımız varsa onları diğer illere okutmaya gönderiyorsak nasıl karşılanmalarını istiyorsak buraya gelen öğrencilerimize de buradaki esnaf olarak ahali olarak aynı şeyi yapma gayreti içerisinde olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.