ESKİ BAKAN ERKAN MUMCU BAYRAM İÇİN ISPARTAYA GELDİ

10.08.2019 - 19:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3225+ kez okundu.
 

ESKİ BAKAN ERKAN MUMCU BAYRAM İÇİN ISPARTAYA GELDİ

ESKİ BAKAN ERKAN MUMCU BAYRAM İÇİN ISPARTAYA GELDİ
Oda Tv'den Barış Terkoğlu'nun yaptığı röportajdan son üç seçimdeki eğilimlerini açıklayan Erkan Mumcu 2015 seçimlerinde HDP'ye oy verdim dedi. Mumcu "Farzedelim ki teröristler farzedelim ki yalan söylüyorlar uzattiklari eli tutmak lazim" ifadeleriyle Hdp'ye verdiği oyu savunmuştu. Bu açıklamalarından sonra Ispartalı sevenleri üzerinde büyük üzüntü yaratan Mumcu, Kurban bayramı dolayısıyla Ispartaya gelerek eski ve eskimeyen dostları ile biraraya geldi.Mumcu Bayramı baba ocağı Yalvaçta geçirecek.
ESKİ BAKAN ERKAN MUMCU BAYRAM İÇİN ISPARTAYA GELDİ

Oda Tv'den Barış Terkoğlu'nun yaptığı röportajdan son üç seçimdeki eğilimlerini açıklayan Erkan Mumcu 2015 seçimlerinde HDP'ye oy verdim dedi.

Mumcu "Farzedelim ki teröristler farzedelim ki yalan söylüyorlar uzattiklari eli tutmak lazim" ifadeleriyle Hdp'ye verdiği oyu savunmuştu.

Bu açıklamalarından sonra Ispartalı sevenleri üzerinde büyük üzüntü yaratan Mumcu, Kurban bayramı dolayısıyla Ispartaya gelerek eski ve eskimeyen dostları ile biraraya geldi.Mumcu Bayramı baba ocağı Yalvaçta geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.