Ertaş’ı anma gecesinde öğrencilerden Uçman’a tam destek

EĞİTİM 27.03.2015 - 14:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1954+ kez okundu.
 

Ertaş’ı anma gecesinde öğrencilerden Uçman’a tam destek

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, SDÜ Edebiyat Kulubü tarafından düzenlenen Neşet Ertaş’ı Anma gecisine katıldı. Uçman’a verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi MHP Milletvekili Aday Adayı İşadamı Hüseyin Uçman, SDÜ Edebiyat Kulubü tarafından düzenlenen Neşet Ertaş’ı Anma gecesine katıldı. SDÜ Lütfü Çakmakçı Kongre Merkezi’nde düzenlenen anma gecesinde öğrencilerle biraraya gelen Uçman’a öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Uçman, gecede yaptığı konuşmada Neşet Ertaş’ın Anadolu’nun binbir çiçeğini biraraya getirerek Türkün ve Türklerin sanat bayrağı olduğunu belirterek, “Türk milleti var oldukça onun türküleri ilelebet yaşayacaktır. Ruhu şad, mekanın cennet olsun” dedi. Programda öğrenci dostu Uçman’a verdiği destek ve katkılardan dolayı plaket takdim edilirken, Uçman, başta kulüp başkanı olmak üzere emeği geçen ve geceye katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Uçman, “Yıllardır öğrencimizin bir veli gibi hep yanında olduk bu sebepten bana yakıştırdıkları " öğrenci dostu" kimliği için de ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, SDÜ Edebiyat Kulubü tarafından düzenlenen Neşet Ertaş’ı Anma gecisine katıldı. Uçman’a verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi

MHP Milletvekili Aday Adayı İşadamı Hüseyin Uçman, SDÜ Edebiyat Kulubü tarafından düzenlenen Neşet Ertaş’ı Anma gecesine katıldı. SDÜ Lütfü Çakmakçı Kongre Merkezi’nde düzenlenen anma gecesinde öğrencilerle biraraya gelen Uçman’a öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Uçman, gecede yaptığı konuşmada Neşet Ertaş’ın Anadolu’nun binbir çiçeğini biraraya getirerek Türkün ve Türklerin sanat bayrağı olduğunu belirterek, “Türk milleti var oldukça onun türküleri ilelebet yaşayacaktır. Ruhu şad, mekanın cennet olsun” dedi. Programda öğrenci dostu Uçman’a verdiği destek ve katkılardan dolayı plaket takdim edilirken, Uçman, başta kulüp başkanı olmak üzere emeği geçen ve geceye katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Uçman, “Yıllardır öğrencimizin bir veli gibi hep yanında olduk bu sebepten bana yakıştırdıkları " öğrenci dostu" kimliği için de ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.