EROL BÜYÜKLEBLEBİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

GÜNDEM 17.10.2021 - 20:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2273+ kez okundu.
 

EROL BÜYÜKLEBLEBİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

EROL BÜYÜKLEBLEBİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
Covid-19 tedavisi sonrası Isparta Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi hayatını kaybetti. Erol Büyükleblebi için Öğle namazına müteakip Terminal Camide cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Iyaş çalışanları, Büyükleblebi ailesinin sevenleri katıldı. Erol Büyükleblebi kılınan cenaze namazının ardından Doğancı Mezarlığında toprağa verildi. Bizlerde Nokta Gazetesi ve  gul32 ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
EROL BÜYÜKLEBLEBİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Covid-19 tedavisi sonrası Isparta Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi hayatını kaybetti.

Erol Büyükleblebi için Öğle namazına müteakip Terminal Camide cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Iyaş çalışanları, Büyükleblebi ailesinin sevenleri katıldı.

Erol Büyükleblebi kılınan cenaze namazının ardından Doğancı Mezarlığında toprağa verildi.

Bizlerde Nokta Gazetesi ve  gul32 ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.