Erdoğan İbrişim Muayene Merkezi hasta kabulüne başladı

GÜNDEM 10.06.2022 - 00:18, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1819+ kez okundu.
 

Erdoğan İbrişim Muayene Merkezi hasta kabulüne başladı

Erdoğan İbrişim Muayene Merkezi hasta kabulüne başladı
Kalp ve damar ameliyatlarında ilklere imza atan doktor Prof. Dr. Erdoğan İbrişim, Muayene Merkezi hasta kabulüne başladı. Dünyada ve Türkiye'de çok az yapılan kansız kalp ameliyatı, açık kalp ameliyatı 36 yıllık tecrübe ve deneyimle binlerce acık kalp ve damar ameliyatı yapan Prof. Dr. İbrişim Yeni muayene merkezinde hastalara faydalı olmaya devam ediyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden ayrılarak özel bir muayene açan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Erdoğan İbrişim, hasta kabulüne başladı. Türkiye'de dünyada nadir yapılan ameliyatların yanı sıra Türkiye'de hiç yapılmamış ameliyatları yapan kalp damar cerrahı olan Prof. Dr. Erdoğan İbrişim mesleğinde başarıyla anılan isimlerden. MUAYENE MERKEZİNDE BÜTÜN KALP VE DAMAR AMELİYATLARI UYGULANMAKTA. Adres: Fatih mahallesi Iyaşpark Karşısı SD Kongre Merkezi Yanı Koç İşmerkezi Kat:1 Telefon hasta kabul; (0 246) 228 07 77  
Erdoğan İbrişim Muayene Merkezi hasta kabulüne başladı

Kalp ve damar ameliyatlarında ilklere imza atan doktor Prof. Dr. Erdoğan İbrişim, Muayene Merkezi hasta kabulüne başladı.

Dünyada ve Türkiye'de çok az yapılan kansız kalp ameliyatı, açık kalp ameliyatı 36 yıllık tecrübe ve deneyimle binlerce acık kalp ve damar ameliyatı yapan Prof. Dr. İbrişim Yeni muayene merkezinde hastalara faydalı olmaya devam ediyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden ayrılarak özel bir muayene açan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Erdoğan İbrişim, hasta kabulüne başladı. Türkiye'de dünyada nadir yapılan ameliyatların yanı sıra Türkiye'de hiç yapılmamış ameliyatları yapan kalp damar cerrahı olan Prof. Dr. Erdoğan İbrişim mesleğinde başarıyla anılan isimlerden.

MUAYENE MERKEZİNDE BÜTÜN KALP VE DAMAR AMELİYATLARI UYGULANMAKTA.

Adres: Fatih mahallesi Iyaşpark Karşısı SD Kongre Merkezi Yanı Koç İşmerkezi Kat:1

Telefon hasta kabul; (0 246) 228 07 77

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.