ERDOĞAN'DAN MÜJDE GELDİ

GÜNDEM 27.01.2021 - 22:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1738+ kez okundu.
 

ERDOĞAN'DAN MÜJDE GELDİ

ERDOĞAN'DAN MÜJDE GELDİ
LOKANTA RESTORAN VE KAFELER... ERDOĞAN'DAN MÜJDE GELDİ   Başkan Recep Tayyip Erdoğan restoran ve kafelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan, esnafın bugüne kadar yalnız bırakılmadığının altını çizerek, “Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirlerle faaliyetleri kısıtlanan 2019 cirosu 3 milyon TL ve altı olan ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız” açıklamasını yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, esnafın bugüne kadar yalnız bırakılmadığını ve bundan sonrada yalnız bırakılmayacağının altını çizerek, "Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirlerle faaliyetleri kısıtlanan 2019 cirosu 3 milyon TL ve altı olan ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız" dedi. "ESNAF VE KİRA DESTEĞİ SÜRECEK" Esnaf ve kira desteğinin süreceğini bildiren Başkan Erdoğan, "Doğrudan esnaf ve kira desteği ödemeleri kapsamında, 3 ay süre ile aylık 1000 lira esnaf desteği, büyükşehirlerde 750 lira, diğer illerde 500 lira kira desteği yapmaya devam edeceğiz. Faaliyetlerine ara verilen mükelleflerimizin vergilerini erteledik" açıklamasını yaptı
ERDOĞAN'DAN MÜJDE GELDİ

LOKANTA RESTORAN VE KAFELER...

ERDOĞAN'DAN MÜJDE GELDİ

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan restoran ve kafelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan, esnafın bugüne kadar yalnız bırakılmadığının altını çizerek, “Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirlerle faaliyetleri kısıtlanan 2019 cirosu 3 milyon TL ve altı olan ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız” açıklamasını yaptı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, esnafın bugüne kadar yalnız bırakılmadığını ve bundan sonrada yalnız bırakılmayacağının altını çizerek, "Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirlerle faaliyetleri kısıtlanan 2019 cirosu 3 milyon TL ve altı olan ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız" dedi.

"ESNAF VE KİRA DESTEĞİ SÜRECEK"

Esnaf ve kira desteğinin süreceğini bildiren Başkan Erdoğan, "Doğrudan esnaf ve kira desteği ödemeleri kapsamında, 3 ay süre ile aylık 1000 lira esnaf desteği, büyükşehirlerde 750 lira, diğer illerde 500 lira kira desteği yapmaya devam edeceğiz. Faaliyetlerine ara verilen mükelleflerimizin vergilerini erteledik" açıklamasını yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.