EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

GÜNDEM 05.11.2020 - 16:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1200+ kez okundu.
 

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE
ISPARTA'DA kursiyer ve öğretmenlerden oluşan 53 anne ve anne adayına “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında eğitim verildi. İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi Isparta'da hayata geçirildi. Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık oluşturma, bilinçlendirme ve annelerin sürdürülen mücadeleye aktif katılımının sağlanması amacıyla eğitim verildi. COVİD-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek Halk Eğitim Merkezinde kursiyer ve öğretmenlerden oluşan 53 anne ve anne adayına, Bilim Sanat Merkezi  Konferans salonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, “Narkotik Suçlarla Mücadelenin Önemi, Madde Bağımlılığı, Kullanımı ve Etkileri, Narkotik Madde Çeşitleri “ konuları ile ilgili eğitim verildi.  
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

ISPARTA'DA kursiyer ve öğretmenlerden oluşan 53 anne ve anne adayına “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında eğitim verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi Isparta'da hayata geçirildi. Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık oluşturma, bilinçlendirme ve annelerin sürdürülen mücadeleye aktif katılımının sağlanması amacıyla eğitim verildi.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek Halk Eğitim Merkezinde kursiyer ve öğretmenlerden oluşan 53 anne ve anne adayına, Bilim Sanat Merkezi  Konferans salonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, “Narkotik Suçlarla Mücadelenin Önemi, Madde Bağımlılığı, Kullanımı ve Etkileri, Narkotik Madde Çeşitleri “ konuları ile ilgili eğitim verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.