En düşük emekli maaşı 1500 lira oldu!

GÜNDEM 20.03.2020 - 15:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2457+ kez okundu.
 

En düşük emekli maaşı 1500 lira oldu!

En düşük emekli maaşı 1500 lira oldu!
Emeklilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür En düşük emekli maaşı 1500 lira oldu!   Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı Abdülkadir Ersal, dün açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı içinde emeklilere yönelik güzel uygulama ve düzenlemelerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiklerini bildirdi.  BİZZAT CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan Koronovirüs vakaların nedeniyle kötüye giden ekonomiyi düzeltmek amacıyla hazırlanan ‘İstikrar Kalkanı’ Paketi dün bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklandı. 21 maddelik, 'Ekonomik İstikrar Kalkanı'  Paketinde emeklilere yönelik de bir takım düzenlemeler bulunuyor. ERSAL; “BİN LİRA OLAN MAAŞLAR 1500 LİRAYA YÜKSELTİLDİ” Pakette yer alan emeklilere yönelik uygulamaların Isparta’da 75 bin ülke genelinde ise 16 milyon emeklinin ve dolayısıyla ailesinin yüzünün güldüğünü ifade eden Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı Abdülkadir Ersal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi emeklilerimizin içinde maaşı sadece bin lira olan emeklilerimiz dahi bulunuyordu. Dün Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ekonomik paketle birlikte düşük maaş alan tüm emeklilerimizin maaşları 1500 TL’ye yükseltildi. Bu az maaş alan emeklilerimizi sevindirdi. “YAŞI İLERLEMİŞ EMEKLİLERİMİZİN MAAŞLARI EVLERİNE GÖTÜRÜLECEK” Pakette ayrıca, 75 yaşından büyük emeklilerimizin talep etmeleri halinde maaşları devletimiz tarafından bizzat evlerine kadar götürülüp kendilerine teslim edilecek. Coronavirüs tedbirleri kapsamında bu uygulama da son derece mutluluk vericidir. Ayrıca, Şimdilik İstanbul ve Ankara pilot il olarak belirlenmiş olarak daha sonra tüm illerimizi kapsayacak olan yine 75 yaşından büyük emeklilerimiz için devletimiz tüm emeklilerimizin evlerine kolonya ve maske götürecektir. “İKRAMİYE ÖDEMELERİ 1,5 AY ÖNCE ÇEKİLDİ” Yine Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketinde yer alan; her yıl dini bayramlar olan Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde ödenen iki ikramiyenin bu yılki Ramazan Bayramı öncesi Mayıs ayının ikinci haftasında ödenmesi planlanan bin liralık ikramiyenin Nisan ayının ilk haftasına çekilmesi de emeklilerimizi son derece mutlu etmiştir. Zira, böylesine zor bir ortamda ödenecek bin liralık ikramiye emeklilerimize ilaç gibi gelecektir. “CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” İşte emeklilerimize yönelik pakette yer alan tüm bu olumlu uygulamalar için emeklilerimiz adına Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.  
En düşük emekli maaşı 1500 lira oldu!

Emeklilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

En düşük emekli maaşı 1500 lira oldu!

 

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı Abdülkadir Ersal, dün açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı içinde emeklilere yönelik güzel uygulama ve düzenlemelerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiklerini bildirdi.

 BİZZAT CUMHURBAŞKANI

ERDOĞAN AÇIKLADI

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan Koronovirüs vakaların nedeniyle kötüye giden ekonomiyi düzeltmek amacıyla hazırlanan ‘İstikrar Kalkanı’ Paketi dün bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklandı. 21 maddelik, 'Ekonomik İstikrar Kalkanı'  Paketinde emeklilere yönelik de bir takım düzenlemeler bulunuyor.

ERSAL; “BİN LİRA OLAN MAAŞLAR

1500 LİRAYA YÜKSELTİLDİ”

Pakette yer alan emeklilere yönelik uygulamaların Isparta’da 75 bin ülke genelinde ise 16 milyon emeklinin ve dolayısıyla ailesinin yüzünün güldüğünü ifade eden Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı Abdülkadir Ersal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi emeklilerimizin içinde maaşı sadece bin lira olan emeklilerimiz dahi bulunuyordu. Dün Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ekonomik paketle birlikte düşük maaş alan tüm emeklilerimizin maaşları 1500 TL’ye yükseltildi. Bu az maaş alan emeklilerimizi sevindirdi.

“YAŞI İLERLEMİŞ EMEKLİLERİMİZİN

MAAŞLARI EVLERİNE GÖTÜRÜLECEK”

Pakette ayrıca, 75 yaşından büyük emeklilerimizin talep etmeleri halinde maaşları devletimiz tarafından bizzat evlerine kadar götürülüp kendilerine teslim edilecek. Coronavirüs tedbirleri kapsamında bu uygulama da son derece mutluluk vericidir. Ayrıca, Şimdilik İstanbul ve Ankara pilot il olarak belirlenmiş olarak daha sonra tüm illerimizi kapsayacak olan yine 75 yaşından büyük emeklilerimiz için devletimiz tüm emeklilerimizin evlerine kolonya ve maske götürecektir.

“İKRAMİYE ÖDEMELERİ

1,5 AY ÖNCE ÇEKİLDİ”

Yine Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketinde yer alan; her yıl dini bayramlar olan Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde ödenen iki ikramiyenin bu yılki Ramazan Bayramı öncesi Mayıs ayının ikinci haftasında ödenmesi planlanan bin liralık ikramiyenin Nisan ayının ilk haftasına çekilmesi de emeklilerimizi son derece mutlu etmiştir. Zira, böylesine zor bir ortamda ödenecek bin liralık ikramiye emeklilerimize ilaç gibi gelecektir.

“CUMHURBAŞKANIMIZA

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İşte emeklilerimize yönelik pakette yer alan tüm bu olumlu uygulamalar için emeklilerimiz adına Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.