EMNİYETTEN VALİ ÖZKAN’A ZİYARET

SİYASET 06.04.2015 - 18:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1606+ kez okundu.
 

EMNİYETTEN VALİ ÖZKAN’A ZİYARET

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerikapsamında İl Emniyet Müdürü Halil Altan Vali Vahdettin Özkan’ı makamındaziyaret etti. Polis Teşkilatının 170. Yılını kutlayan Vali Özkan, milletolarak huzur ve güven içinde yaşamımıza temin eden Polis Teşkilatının hukuksalbir zeminde modern toplumların ihtiyacı olan müreffeh bir yaşamı tesis ettiğinibelirti. Emniyet Teşkilatı ve milletimizin hep iç içe olduğunuvurgulayan Vali Özkan Polis Teşkilatının, hizmetlerini iyileştirmek içinyaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ve çağın gelişen teknolojilerineayak uydurarak huzur ve emniyeti sağlama konusunda gerekli olan hizmetlerilayıkıyla yerine getirdiğini söyledi. Ülkemizde toplumsal sorunlara karşı önleyici hizmetleriyerine getiren Polis Teşkilatının önemli bir yere sahip olduğunu belirten ValiÖzkan, toplumsal düzeni bozacak her türlü illegal faaliyete karşı hukukçerçevesinde görev yapan Polis Teşkilatının aynı zamanda Cumhuriyetimizin temelkoruyucu unsurlarından olduğunu kaydetti.             Vali Özkankonuşmasının sonunda ise; “Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, huzur vegüvenliğini sağlamak adına, zaman mefhumu gözetmeksizin, fedakârca görev yapan,suç  ve suçlulara karşı sürdürülençalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen;yasalara saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına vehukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunanbir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatınınkuruluşunun 170. Yıldönümünde; Emniyet Teşkilatın da görev yapan tüm teşkilatmensuplarımızın Polis Gününü bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileylegörevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle,gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerliailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.” dedi.             PolisTeşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri vegaziler onuruna İl Emniyet Müdürü Halil Altan tarafından Polis Evindedüzenlenen yemeğe Vali Vahdettin Özkan ve Eşi Dr. Ruhan Özkan’da katılarakailelerle bir araya geldi.

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerikapsamında İl Emniyet Müdürü Halil Altan Vali Vahdettin Özkan’ı makamındaziyaret etti.

Polis Teşkilatının 170. Yılını kutlayan Vali Özkan, milletolarak huzur ve güven içinde yaşamımıza temin eden Polis Teşkilatının hukuksalbir zeminde modern toplumların ihtiyacı olan müreffeh bir yaşamı tesis ettiğinibelirti.

Emniyet Teşkilatı ve milletimizin hep iç içe olduğunuvurgulayan Vali Özkan Polis Teşkilatının, hizmetlerini iyileştirmek içinyaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ve çağın gelişen teknolojilerineayak uydurarak huzur ve emniyeti sağlama konusunda gerekli olan hizmetlerilayıkıyla yerine getirdiğini söyledi.

Ülkemizde toplumsal sorunlara karşı önleyici hizmetleriyerine getiren Polis Teşkilatının önemli bir yere sahip olduğunu belirten ValiÖzkan, toplumsal düzeni bozacak her türlü illegal faaliyete karşı hukukçerçevesinde görev yapan Polis Teşkilatının aynı zamanda Cumhuriyetimizin temelkoruyucu unsurlarından olduğunu kaydetti.

            Vali Özkankonuşmasının sonunda ise; “Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, huzur vegüvenliğini sağlamak adına, zaman mefhumu gözetmeksizin, fedakârca görev yapan,suç  ve suçlulara karşı sürdürülençalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen;yasalara saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına vehukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunanbir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatınınkuruluşunun 170. Yıldönümünde; Emniyet Teşkilatın da görev yapan tüm teşkilatmensuplarımızın Polis Gününü bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileylegörevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle,gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerliailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.” dedi.

            PolisTeşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri vegaziler onuruna İl Emniyet Müdürü Halil Altan tarafından Polis Evindedüzenlenen yemeğe Vali Vahdettin Özkan ve Eşi Dr. Ruhan Özkan’da katılarakailelerle bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.