Emniyet'in kış lastiği denetimleri sürüyor

GÜNDEM 18.02.2020 - 11:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2568+ kez okundu.
 

Emniyet'in kış lastiği denetimleri sürüyor

Emniyet'in kış lastiği denetimleri sürüyor
Isparta’da emniyet ekipleri trafik kazalarını en aza indirmek özellikle kış aylarında kış lastiği denetimi gerçekleştiriliyor. Yapılan denetimlerde kış lastiği olmayan araç sürücülerine 776 TL ceza kesiliyor   Trafik kazalarını en aza indirme adına yapılan çalışmalar kapsamında sürücülerin evraklarının eksik olup olmadığı, emniyet kemerini kullanıp kullanmadığına özellikle dikkat ediliyor.  Bunun yanı sıra  Isparta  Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği denetimi de yapıyor. Ekipler, kış lastiği olmayan araç sürücülerine 776 lira cezai işlem uyguluyor. Sabah saatlerinde kentin belirli noktalarında konuşlanan ekipler; taksi, servis, minibüs ve otobüslerin lastiklerini tek tek inceliyor. Taksi, servis, minibüsler, otobüsler tek tek kontrol edildiği denetimlerin sıklıkla yapılacağı öğrenildi. Şehirler arası kara yollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtların 1 Aralık 2019-1 Nisan 2020 arasında kış lastiği kullanmaları zorunlu.  Kurala uymayanlar için 2019 yılında 625 lira olarak belirlenen ceza, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren 776 liraya yükseltildi.
Emniyet'in kış lastiği denetimleri sürüyor

Isparta’da emniyet ekipleri trafik kazalarını en aza indirmek özellikle kış aylarında kış lastiği denetimi gerçekleştiriliyor. Yapılan denetimlerde kış lastiği olmayan araç sürücülerine 776 TL ceza kesiliyor

 

Trafik kazalarını en aza indirme adına yapılan çalışmalar kapsamında sürücülerin evraklarının eksik olup olmadığı, emniyet kemerini kullanıp kullanmadığına özellikle dikkat ediliyor.  Bunun yanı sıra  Isparta  Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği denetimi de yapıyor.

Ekipler, kış lastiği olmayan araç sürücülerine 776 lira cezai işlem uyguluyor. Sabah saatlerinde kentin belirli noktalarında konuşlanan ekipler; taksi, servis, minibüs ve otobüslerin lastiklerini tek tek inceliyor. Taksi, servis, minibüsler, otobüsler tek tek kontrol edildiği denetimlerin sıklıkla yapılacağı öğrenildi.

Şehirler arası kara yollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtların 1 Aralık 2019-1 Nisan 2020 arasında kış lastiği kullanmaları zorunlu.  Kurala uymayanlar için 2019 yılında 625 lira olarak belirlenen ceza, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren 776 liraya yükseltildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.