EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM

GÜNDEM 26.11.2021 - 22:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1534+ kez okundu.
 

EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM
Ispartalılar dikkat! ÇTV, emlak ve ilan reklam vergisi ödemelerinde sona yaklaşıldı. Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergisi ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım 2021 Salı günü sona eriyor. Bu nedenle Isparta Belediyesi’nin gelir bölümü vezneleri 27 Kasım Cumartesi günü 09.30-16.30 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlar ayrıca 30 Kasım tarihine kadar Isparta Belediyesi’nin Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü tahsilat veznelerinin yanı sıra Davraz, Doğancı, Çünür, Yedişehitler, Sanayi, Gülistan, Halıkent, Karaağaç, Otogar, Çarşamba Kapalı Pazaryeri tahsilat veznelerine ödemelerini yapabilecek. Ispartalılar, belediye tahsilat veznelerinin yanı sıra ödemelerini belediyenin resmi web sitesi üzerinden ve bankalar aracılığıyla da yapabilecekler.
EMLAK VE ÇTV’DE SON GÜN 30 KASIM

Ispartalılar dikkat! ÇTV, emlak ve ilan reklam vergisi ödemelerinde sona yaklaşıldı.

Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergisi ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım 2021 Salı günü sona eriyor. Bu nedenle Isparta Belediyesi’nin gelir bölümü vezneleri 27 Kasım Cumartesi günü 09.30-16.30 saatleri arasında açık olacak.

Vatandaşlar ayrıca 30 Kasım tarihine kadar Isparta Belediyesi’nin Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü tahsilat veznelerinin yanı sıra Davraz, Doğancı, Çünür, Yedişehitler, Sanayi, Gülistan, Halıkent, Karaağaç, Otogar, Çarşamba Kapalı Pazaryeri tahsilat veznelerine ödemelerini yapabilecek.

Ispartalılar, belediye tahsilat veznelerinin yanı sıra ödemelerini belediyenin resmi web sitesi üzerinden ve bankalar aracılığıyla da yapabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.