EMEĞİ BÜYÜK TEŞEKKÜRLER BİLGİÇ

08.06.2019 - 22:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2176+ kez okundu.
 

EMEĞİ BÜYÜK TEŞEKKÜRLER BİLGİÇ

EMEĞİ BÜYÜK TEŞEKKÜRLER BİLGİÇ
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı döneminde girişimleri ile ihalesi yapılan ve şuan yapım aşamasında olan Isparta-Burdur dostluk yolu tamamlandığında 15 kilometreye düşecek. Isparta’nın hayalini kurduğu dostluk yolu projesinde sona doğru geliniyor. Bu proje ile Türkiye’nin en yakın illeri Isparta ile Burdur daha da yakınlaşıyor. TBMM Başkanvekili Bilgiç’in büyük emeği olduğu yol tamamlandığında mesafe 15 kilometre olacak. 183 Milyon TL ihale ile yapımına başlanılan dostluk yolu ile ilgili Bilgiç, büyük bir çalışma gerçekleştirmişti. Dostluk yolu diye tabir edilen Burdur – Isparta dağ yolu güzergahı iki il arasındaki mesafeyi 26 kilometreden 20 kilometreye düşürecek. Dağ yolu ise 21 kilometreden 15 kilometreye düşecek. HUMMALI ÇALIŞMA YAPILIYOR Yol çalışması kapsamında Burdur’un Askeri Köyü Kavşağı’nda başlayıp, Değirmendere Vadisi’nde 210 Metre Uzunluğunda, ayak yüksekliği 33 Metre olan viyadükler inşaat edilecek. Dağ yolunda yeni yol çalışmaları ise sürüyor. Özellikle Isparta tarafında hummalı bir çalışma var. Isparta – Burdur güzergahında yol hafriyat çalışmaları dozer ve kamyonlarla başladı. Yol güzergahında bulunan tepeler kazılarak yola uygun zemin hale getiriliyor. Isparta – Burdur illerinde yaşayan vatandaşları hem kültürel hem de ekonomik olarak yakından etkileyecek yolun ne zaman bitirileceği henüz bilinmiyor.    
EMEĞİ BÜYÜK TEŞEKKÜRLER BİLGİÇ

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı döneminde girişimleri ile ihalesi yapılan ve şuan yapım aşamasında olan Isparta-Burdur dostluk yolu tamamlandığında 15 kilometreye düşecek.

Isparta’nın hayalini kurduğu dostluk yolu projesinde sona doğru geliniyor. Bu proje ile Türkiye’nin en yakın illeri Isparta ile Burdur daha da yakınlaşıyor. TBMM Başkanvekili Bilgiç’in büyük emeği olduğu yol tamamlandığında mesafe 15 kilometre olacak. 183 Milyon TL ihale ile yapımına başlanılan dostluk yolu ile ilgili Bilgiç, büyük bir çalışma gerçekleştirmişti.

Dostluk yolu diye tabir edilen Burdur – Isparta dağ yolu güzergahı iki il arasındaki mesafeyi 26 kilometreden 20 kilometreye düşürecek. Dağ yolu ise 21 kilometreden 15 kilometreye düşecek.

HUMMALI ÇALIŞMA YAPILIYOR

Yol çalışması kapsamında Burdur’un Askeri Köyü Kavşağı’nda başlayıp, Değirmendere Vadisi’nde 210 Metre Uzunluğunda, ayak yüksekliği 33 Metre olan viyadükler inşaat edilecek. Dağ yolunda yeni yol çalışmaları ise sürüyor. Özellikle Isparta tarafında hummalı bir çalışma var. Isparta – Burdur güzergahında yol hafriyat çalışmaları dozer ve kamyonlarla başladı. Yol güzergahında bulunan tepeler kazılarak yola uygun zemin hale getiriliyor. Isparta – Burdur illerinde yaşayan vatandaşları hem kültürel hem de ekonomik olarak yakından etkileyecek yolun ne zaman bitirileceği henüz bilinmiyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.