ELAZIĞ DEPREMİNDE YARALANAN GENÇ AMELİYAT EDİLDİ

GÜNDEM 05.02.2020 - 11:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3076+ kez okundu.
 

ELAZIĞ DEPREMİNDE YARALANAN GENÇ AMELİYAT EDİLDİ

ELAZIĞ DEPREMİNDE YARALANAN GENÇ AMELİYAT EDİLDİ
ELAZIĞ'DA meydana gelen depremde 2. kattan düştükten sonra üzerine bina yıkılan ve topuk kemiği parçalanan 24 yaşındaki Mücahit İşler, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne ameliyat edilerek sağlığına kavuştu. Aslen Ağrılı olan ve Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi 24 yaşındaki Mücahit İşler, 2. kattan düştükten sonra üzerine bina yıkıldı. Belden alt tarafı göçük altında kalan İşler’in, yapılan ilk müdahale sonrasında topuk kemiğinde parçalanma olduğu tespit edildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne gelerek ameliyat edildi. Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Tolga Atay başkanlığında yapılan başarılı bir operasyon sonucu sağlığına kavuşan Mücahit İşler, “Göçük altından kurtarıldıktan sonra yapılan ilk müdahale ile ameliyat olmam gerektiği söylendi. Yaptığımız araştırmalarda SDÜ Hastanesi’nden Prof. Dr. Tolga Atay hocamıza ulaştık. Elazığ’dan kendisine ameliyat olmak için Isparta’ya geldik. Allah devletimizden razı olsun burada imkanlar çok iyi, geldiğimiz andan itibaren herkes yardımcı oldu. Tüm çalışanlara hastane idaresine ve özellikte Tolga hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” dedi. Ameliyatla ilgili kısa bilgi de veren Prof.Dr. Atay, “Kalkaneus kırıklarının tedavisi oldukça önem arzetmektedir. Bu tür kırıklar tedavi edilmediği takdirde iş gücü kaybına varan sağlık sorunları meydana getirir. Tüm ülkemizi yasa boğan Elazığ depreminde ikinci kattan düşen ve sonrasında üzerine binanın yıkılması sonucu göçük altında kalan hastamızı, yaptığımız tetkikler sonrasında ameliyata aldık. Oldukça başarılı geçen ameliyat sonrasında kısa sürede sağlığına kavuşarak memleketine geri dönecek” dedi.
ELAZIĞ DEPREMİNDE YARALANAN GENÇ AMELİYAT EDİLDİ

ELAZIĞ'DA meydana gelen depremde 2. kattan düştükten sonra üzerine bina yıkılan ve topuk kemiği parçalanan 24 yaşındaki Mücahit İşler, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne ameliyat edilerek sağlığına kavuştu.

Aslen Ağrılı olan ve Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi 24 yaşındaki Mücahit İşler, 2. kattan düştükten sonra üzerine bina yıkıldı. Belden alt tarafı göçük altında kalan İşler’in, yapılan ilk müdahale sonrasında topuk kemiğinde parçalanma olduğu tespit edildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne gelerek ameliyat edildi. Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Tolga Atay başkanlığında yapılan başarılı bir operasyon sonucu sağlığına kavuşan Mücahit İşler, “Göçük altından kurtarıldıktan sonra yapılan ilk müdahale ile ameliyat olmam gerektiği söylendi. Yaptığımız araştırmalarda SDÜ Hastanesi’nden Prof. Dr. Tolga Atay hocamıza ulaştık. Elazığ’dan kendisine ameliyat olmak için Isparta’ya geldik. Allah devletimizden razı olsun burada imkanlar çok iyi, geldiğimiz andan itibaren herkes yardımcı oldu. Tüm çalışanlara hastane idaresine ve özellikte Tolga hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” dedi. Ameliyatla ilgili kısa bilgi de veren Prof.Dr. Atay, “Kalkaneus kırıklarının tedavisi oldukça önem arzetmektedir. Bu tür kırıklar tedavi edilmediği takdirde iş gücü kaybına varan sağlık sorunları meydana getirir. Tüm ülkemizi yasa boğan Elazığ depreminde ikinci kattan düşen ve sonrasında üzerine binanın yıkılması sonucu göçük altında kalan hastamızı, yaptığımız tetkikler sonrasında ameliyata aldık. Oldukça başarılı geçen ameliyat sonrasında kısa sürede sağlığına kavuşarak memleketine geri dönecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.