El Emeği Göz Nuru eserler görücüye çıktı

GÜNDEM 25.05.2022 - 23:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2931+ kez okundu.
 

El Emeği Göz Nuru eserler görücüye çıktı

El Emeği Göz Nuru eserler görücüye çıktı
Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci  Yurdu’ndaki geleneksel yıl sonu öğrenci el sanatları sergisi büyük ilgi gördü. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının sonuna yaklaşmaya başladığımız şu günlerde  gerek mahallelerde, gerekse okullarda ve gerekse öğrenci yurtlarındaki kursların sergi programları devam ediyor. Bu çerçevede Isparta Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda da el sanatları  sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Yurt bünyesinde daha önce  açılan  ebru sanatı, ahşap boyama ve amigurumi örgü bebek kurslarının geleneksel yıl sonu öğrenci el sanatları sergisinin açılışı yapıldı. Sergi açılışına Yurt Müdiresi Adile Çavdarcı ile kurs öğretmenleri ve kursiyer öğrenciler katıldı. Büyük ilgi gören sergide sözkonusu yurtta kalan Üniversite öğrencilerinin kurs boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserleri yer aldı. Bediüzzaman Said  Nursi Öğrenci Yurdu’nda Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kursta Ebru Sanatı Öğretmeni Gamze Özdoğdu, Ahşap boyama ve Keçe Aksesuarları Öğretmeni Ayşen Kartal ile Örgü Bebek ve Amigurumi öğretmeni Ümmügülsüm Küçük yönetiminde yurt öğrencilerine yönelik  kurslar açılmıştı. Bu kurslara büyük ilgi gösteren yurt öğrencilerinin el emeği göz nuru eserleri gün boyunca yurtta sergilendi.  Kursların önümüzdeki öğretim yılında da açılması bekleniyor.      
El Emeği Göz Nuru eserler görücüye çıktı

Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci  Yurdu’ndaki geleneksel yıl sonu öğrenci el sanatları sergisi büyük ilgi gördü.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının sonuna yaklaşmaya başladığımız şu günlerde  gerek mahallelerde, gerekse okullarda ve gerekse öğrenci yurtlarındaki kursların sergi programları devam ediyor.

Bu çerçevede Isparta Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda da el sanatları  sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Yurt bünyesinde daha önce  açılan  ebru sanatı, ahşap boyama ve amigurumi örgü bebek kurslarının geleneksel yıl sonu öğrenci el sanatları sergisinin açılışı yapıldı. Sergi açılışına Yurt Müdiresi Adile Çavdarcı ile kurs öğretmenleri ve kursiyer öğrenciler katıldı. Büyük ilgi gören sergide sözkonusu yurtta kalan Üniversite öğrencilerinin kurs boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserleri yer aldı.

Bediüzzaman Said  Nursi Öğrenci Yurdu’nda Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kursta Ebru Sanatı Öğretmeni Gamze Özdoğdu, Ahşap boyama ve Keçe Aksesuarları Öğretmeni Ayşen Kartal ile Örgü Bebek ve Amigurumi öğretmeni Ümmügülsüm Küçük yönetiminde yurt öğrencilerine yönelik  kurslar açılmıştı. Bu kurslara büyük ilgi gösteren yurt öğrencilerinin el emeği göz nuru eserleri gün boyunca yurtta sergilendi.  Kursların önümüzdeki öğretim yılında da açılması bekleniyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.