EKONOMİYE TACİZ BİTTİ

GÜNDEM 18.05.2019 - 23:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1767+ kez okundu.
 

EKONOMİYE TACİZ BİTTİ

EKONOMİYE TACİZ BİTTİ
IYAŞ Alışveriş Merkezleri’ne giren yol, yeniden düzenlendi eski haline getirildi. IYAŞ Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi, ekonomiye duyarlı yönetim sergileyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür etti. Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığı döneminde IYAŞ’a yönelik yapılan mobing ve tacizin izleri siliniyor. Günaydın’ın talimatı ile yolu kapatılan, sonrasında daraltılarak tek yöne döndürülen IYAŞ yolu, yeniden eski haline döndürüldü. Ekonomiye, istihdama ve ticarete duyarlı bir yönetim sergileyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile IYAŞ’a giden yol eski haline dönüştürüldü, yol genişletildi, gidiş ve geliş sistemi kuruldu.  IYAŞ Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi, ‘o gün ne kadar üzüldüysem, bugün de o kadar mutluyum’ diyerek duygularını ifade etti. Büyükleblebi, “IYAŞ Alışveriş Merkezimize ve bu bölgeye giden yol, eski Belediye Başkanının talimatı ile kapatılmıştı. Beton dubalar konuldu, araçlarda maddi zarar meydana geldi. Bizlerin ve halkımızın şikayeti üzerine kapalı yol açılmış, tek gidiş yönünde hizmet veriyordu. Tek yol olması burası için yeterli gelmiyordu. Halkımız sıkıntı yaşıyordu. Trafik kilitleniyordu. Belediye Başkanımız Şükrü bey o gün bizim yaşadığımız sıkıntıları ve acıları çok iyi biliyordu. Bilgi sahibiydi. Gelir gelmez bu sorunumuzu çözdü. Sağ olsunlar yolumuz eski halini aldı. O gün ne kadar üzüldüysem, bugün de o kadar mutluyum. Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.  
EKONOMİYE TACİZ BİTTİ

IYAŞ Alışveriş Merkezleri’ne giren yol, yeniden düzenlendi eski haline getirildi. IYAŞ Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi, ekonomiye duyarlı yönetim sergileyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığı döneminde IYAŞ’a yönelik yapılan mobing ve tacizin izleri siliniyor.

Günaydın’ın talimatı ile yolu kapatılan, sonrasında daraltılarak tek yöne döndürülen IYAŞ yolu, yeniden eski haline döndürüldü. Ekonomiye, istihdama ve ticarete duyarlı bir yönetim sergileyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile IYAŞ’a giden yol eski haline dönüştürüldü, yol genişletildi, gidiş ve geliş sistemi kuruldu.

 IYAŞ Başkan Yardımcısı Erol Büyükleblebi, ‘o gün ne kadar üzüldüysem, bugün de o kadar mutluyum’ diyerek duygularını ifade etti. Büyükleblebi, “IYAŞ Alışveriş Merkezimize ve bu bölgeye giden yol, eski Belediye Başkanının talimatı ile kapatılmıştı. Beton dubalar konuldu, araçlarda maddi zarar meydana geldi. Bizlerin ve halkımızın şikayeti üzerine kapalı yol açılmış, tek gidiş yönünde hizmet veriyordu. Tek yol olması burası için yeterli gelmiyordu. Halkımız sıkıntı yaşıyordu. Trafik kilitleniyordu. Belediye Başkanımız Şükrü bey o gün bizim yaşadığımız sıkıntıları ve acıları çok iyi biliyordu. Bilgi sahibiydi. Gelir gelmez bu sorunumuzu çözdü. Sağ olsunlar yolumuz eski halini aldı. O gün ne kadar üzüldüysem, bugün de o kadar mutluyum. Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.