Ekonomik kalkınma küçük esnafla başlar

GÜNDEM 18.02.2021 - 12:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2766+ kez okundu.
 

Ekonomik kalkınma küçük esnafla başlar

Ekonomik kalkınma küçük esnafla başlar
Ispartalı genç girişimci Kıvanç Küçükkuşçu, içerisinde bulunduğumuz pandemi şartlarına rağmen yılmadı ve geçtiğimiz günlerde Çevre Yoluna ‘32 BUÇUK’ isimli marketini açtı. Aslen Eğirdirli olan ancak ailesinin işleri nedeniyle uzun bir süre Yozgat’ta ticaret yapan Kıvanç Küçükkuşçu, geçtiğimiz aylarda Isparta’ya kesin dönüş yaptı. Pandemiyi kendisine bahane olarak görmediğini ifade eden Küçükkuşçu: “Ekonomik kalkınma yerel ve küçük esnafla başlar dedim ve Çevre yolu Aytemiz Petrol karşısı Narin Sitesi giriş katına marketimizi açtım. Günlerce yaptığım araştırma neticesinde Narin Sitesi ve civarında bir market eksikliği olduğunu fark ettim. Hem kendimi hemde komşularımı düşünerek böyle bir atılım gerçekleştirdim. Fikrimi, çevreme lanse ettiğim zaman bana pandemi de ticarete mi atılır dediler. Ben kendimi, şehrimi ve ülkemi düşünerek küçük esnaflık yolunda ilk adımımı attım. Bu bölgenin de bir eksikliğini gidermiş oldum. Unutulmamalıdır ki ekonomik kalkınma küçük esnafla başlar” dedi.
Ekonomik kalkınma küçük esnafla başlar

Ispartalı genç girişimci Kıvanç Küçükkuşçu, içerisinde bulunduğumuz pandemi şartlarına rağmen yılmadı ve geçtiğimiz günlerde Çevre Yoluna ‘32 BUÇUK’ isimli marketini açtı.

Aslen Eğirdirli olan ancak ailesinin işleri nedeniyle uzun bir süre Yozgat’ta ticaret yapan Kıvanç Küçükkuşçu, geçtiğimiz aylarda Isparta’ya kesin dönüş yaptı. Pandemiyi kendisine bahane olarak görmediğini ifade eden Küçükkuşçu: “Ekonomik kalkınma yerel ve küçük esnafla başlar dedim ve Çevre yolu Aytemiz Petrol karşısı Narin Sitesi giriş katına marketimizi açtım. Günlerce yaptığım araştırma neticesinde Narin Sitesi ve civarında bir market eksikliği olduğunu fark ettim. Hem kendimi hemde komşularımı düşünerek böyle bir atılım gerçekleştirdim. Fikrimi, çevreme lanse ettiğim zaman bana pandemi de ticarete mi atılır dediler. Ben kendimi, şehrimi ve ülkemi düşünerek küçük esnaflık yolunda ilk adımımı attım. Bu bölgenin de bir eksikliğini gidermiş oldum. Unutulmamalıdır ki ekonomik kalkınma küçük esnafla başlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.