EKMEKLER KAĞIT AMBALAJ İÇERİSİNE ALINMALI

19.03.2020 - 17:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2351+ kez okundu.
 

EKMEKLER KAĞIT AMBALAJ İÇERİSİNE ALINMALI

Koronavirüs sonrası ekmek satışında hayati adım: Kağıt ambalaja konulması için Cumhurbaşkanlığı ve 180 kuruma mektup gönderildi.
Ekmek üreticileri açıkta satılan ve onlarca kişinin elini değdirdiği ekmeklere yönelik başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere 180 kuruluşa bir mektup gönderdi. Söz konusu mektupta ekmeğin fırın dışı satış kanallarında kağıt ambalaj içerisine alınması isteniyor. Ekmekte uygulanacak olası bir ambalajın ortalama maliyetinin ise 10-15 kuruş arasında olacağı kaydediliyor. Sosyal medyada da #EkmeklerPaketliSatılsın başlığı ile bir etiket açıldı.
Koronavirüs sonrası ekmek satışında hayati adım: Kağıt ambalaja konulması için Cumhurbaşkanlığı ve 180 kuruma mektup gönderildi.

Ekmek üreticileri açıkta satılan ve onlarca kişinin elini değdirdiği ekmeklere yönelik başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere 180 kuruluşa bir mektup gönderdi. Söz konusu mektupta ekmeğin fırın dışı satış kanallarında kağıt ambalaj içerisine alınması isteniyor. Ekmekte uygulanacak olası bir ambalajın ortalama maliyetinin ise 10-15 kuruş arasında olacağı kaydediliyor.

Sosyal medyada da #EkmeklerPaketliSatılsın başlığı ile bir etiket açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.