EKMEK TEKNESİ LEZZETİN TEK ADRESİ

SAĞLIK 07.05.2019 - 21:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 4177+ kez okundu.
 

EKMEK TEKNESİ LEZZETİN TEK ADRESİ

EKMEK TEKNESİ LEZZETİN TEK ADRESİ
Ramazan denilince akla ilk Ramazan pidesi gelir. İftar sofrasında buram buram kokan sıcacık Ramazan pidesi olmazsa, iftar ve sahur sofralarımızın en önemli konuğunun eksik kalmış olduğu anlaşılır. Ramazan ayında, iftara dakikalar kala, bazen ezan okunuyorken bile fırınların önlerinde pide kuyrukları oluyor. Bu güzel geleneğimizin halen sürdüren Ekmek Teknesi Taş Fırını Ustaları Vatandaşlar tarafından pideler özel olarak kişiye özel hazırlanıyor. Yumurtalı, susamlı ve sade olmak üzere birçok talebe cevap veriyor. Tecrübeli Ustalarımız, ramazanda lezzeti sofralarla buluşturuyor. Her geçen gün daha tecrübeli hizmet ve lezzetlerimize lezzet katmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Ekmek Teknesi İşletme sahibi Sabri Baysan Isparta Halkımıza  Lezzeti ve kaliteyi korumanın temel prensip olduğunu göz önüne alan firmamız, gerek eğitimli ve güler yüzlü personeliyle gerekse kullanılan ürünlerin hijyen ve kalitesine çok önem vermektedir.   Ustalarımızın hünerli elleriyle ürettiği geleneksel lezzetlerin yanında uluslararası pastanecilik sektörünü yakından takip edip tutkuyla yenlikçi ürünler geliştiriyoruz. Ürünlerimizin kalite ve lezzetini en yüksek standartta tutabilmek için malzeme kalitesinden asla ödün vermiyoruz.  
EKMEK TEKNESİ LEZZETİN TEK ADRESİ

Ramazan denilince akla ilk Ramazan pidesi gelir. İftar sofrasında buram buram kokan sıcacık Ramazan pidesi olmazsa, iftar ve sahur sofralarımızın en önemli konuğunun eksik kalmış olduğu anlaşılır. Ramazan ayında, iftara dakikalar kala, bazen ezan okunuyorken bile fırınların önlerinde pide kuyrukları oluyor. Bu güzel geleneğimizin halen sürdüren Ekmek Teknesi Taş Fırını Ustaları Vatandaşlar tarafından pideler özel olarak kişiye özel hazırlanıyor. Yumurtalı, susamlı ve sade olmak üzere birçok talebe cevap veriyor. Tecrübeli Ustalarımız, ramazanda lezzeti sofralarla buluşturuyor.

Her geçen gün daha tecrübeli hizmet ve lezzetlerimize lezzet katmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Ekmek Teknesi İşletme sahibi Sabri Baysan Isparta Halkımıza  Lezzeti ve kaliteyi korumanın temel prensip olduğunu göz önüne alan firmamız, gerek eğitimli ve güler yüzlü personeliyle gerekse kullanılan ürünlerin hijyen ve kalitesine çok önem vermektedir.

 

Ustalarımızın hünerli elleriyle ürettiği geleneksel lezzetlerin yanında uluslararası pastanecilik sektörünü yakından takip edip tutkuyla yenlikçi ürünler geliştiriyoruz. Ürünlerimizin kalite ve lezzetini en yüksek standartta tutabilmek için malzeme kalitesinden asla ödün vermiyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.