Eğitime Destek Platformu'ndan Melek Mosso açıklaması

GÜNDEM 27.05.2022 - 12:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2471+ kez okundu.
 

Eğitime Destek Platformu'ndan Melek Mosso açıklaması

Eğitime Destek Platformu'ndan Melek Mosso açıklaması
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, Platformu oluşturan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının Belediye’nin festival için düzenleyeceği Melek Mosso konserinin iptal edilmesine destek verdiklerini bildirdi.  Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, açıklamasında; “Isparta’mızın geleneksel Gül Festivali, bu festivalde konser vermesi planlanan sanatçı Melek Mosso'ya yönelik tepkiler nedeniyle bir süredir gündemde. Söz konusu sanatçının daha önce yaptığı bazı açıklamalar ve LGBT' ye (Eş Cinsellere)  açıkça destek vermesi, Isparta halkını rahatsız etmiştir. Tepkimiz, kişilerin hayat tarzına değil manevi değerlerimize yönelik hakaretlere ve LGBT lobiciliğinedir. Bütün bu gerilim ortamının yatışmasını ve her Gül Festivalinde yaşadığımız huzur atmosferine yeniden kavuşmamızı sağlayan il yetkililerine, hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz” dedi. 
Eğitime Destek Platformu'ndan Melek Mosso açıklaması

Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, Platformu oluşturan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının Belediye’nin festival için düzenleyeceği Melek Mosso konserinin iptal edilmesine destek verdiklerini bildirdi.

 Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, açıklamasında; “Isparta’mızın geleneksel Gül Festivali, bu festivalde konser vermesi planlanan sanatçı Melek Mosso'ya yönelik tepkiler nedeniyle bir süredir gündemde.

Söz konusu sanatçının daha önce yaptığı bazı açıklamalar ve LGBT' ye (Eş Cinsellere)  açıkça destek vermesi, Isparta halkını rahatsız etmiştir.

Tepkimiz, kişilerin hayat tarzına değil manevi değerlerimize yönelik hakaretlere ve LGBT lobiciliğinedir.

Bütün bu gerilim ortamının yatışmasını ve her Gül Festivalinde yaşadığımız huzur atmosferine yeniden kavuşmamızı sağlayan il yetkililerine, hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.